Lördag

Igår vart det ändå en väldigt soft och trevlig kväll.. Alex var här, å det var även jag och Joakim :P Vi tre satt och snackade i några timmar, darck lite öl/cider å så.. trevligt var det iaf!

Idag har vi vart hos Alex och käkat tårta för han har fyllt år, en god chokladtårta som hans tjejja hade gjort :) Har inte hunnit bekanta mig med henne så mycket än, men hoppas att man hinner med det någon gång på nån fest eller så :P

Ikväll blir det bara soft hemmakväll med Joakim, för vi ska ju upp och städa imorgon i min gamla lägenhet... det lär ju typ ta hela dagen.
Men jag var iaf nere på coop nyss och köpte svinto (stålull), några speciella torkdukar och gummihandskar som lär behövas imorgon. Annars har vi resten nere i lägenheten redan. Skurhinkar, moppar, dammsugare, olika rengöringsmedel osv..

Nej, nu ska jag väl gå å umgås lite med Joakim, han var ju borta typ hela dagen igår och hela morgonen och förmiddagen och delar av eftermiddagen idag och spelade in hemma hos Alex. De håller på å spelar in deras 2 senaste låtar så att de kan "släppa" dem snart på hemsidan. :)

Kommentarer
Postat av: TinA

Åh nya låtar! :D

2009-06-13 @ 22:41:37
URL: http://egoism.blogg.se/

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0