Midsommardagen (igår)

Igår var det som sagt midsommardagen och "lilla" My var iväg och jobbade igen.. Jobbade 07.00-14.30, vilket betyder att jag var tvungen att ta bussen som gick 06.05 ! (usla sommartiden gör att det bara går 1 buss/h) Efter jobbdagen åkte jag hem och gjorde jordgubbstårta! :) Joakims pappa var redan där, sedan kom våra andra två gäster, Alex och Kaisa. Vi alla 5 åt midsommarmiddag och åt min goda jordgubbstårta, riktigt trevligt. sedan lyssnade vi på musik och pratade i några timmar.. självklart pratades det väldigt mycket om musik också, men så blir det ju när man umgås med musiker ;P

Idag jobbar jag igen, 07.00-14.30, fick ta samma jäkla tidiga buss idag igen! Känner mig grymt seg... Skulle jag få välja skulle jag mycket mycket mycket hellre ligga kvar i min varma goa säng och krama om Joakim och sova sött !
Men icke !

Dagen kommer iaf gå rätt fort, det är tur iaf.

Jobbar en liten fånig x-tur imorgon , 17.00-21.30 . men sen efter det är jag leeeeedig i 6 dagar. Skulle egentligen ha varit ledig 7, men jag tog åt mig den här lilla x-turen, den är ju inte så lång, å det är alltid bra med lite mera pengar!

Den bästa fördelen med att ha jobbat både midsommarafton och midsommardagen är att jag får OB 100% upp eftersom det är storhelg. Så på 2 dagar har jag fått samma timlön som jag annars hade tjänat ihop under 4:a dagar ! HAHA ! gött !
Ser fram emot första lönen som kommer i juli ! Ska bli kul å se hur mycket jag faktiskt har hunnit att skrapa ihop :)

Nej, nu tror jag det är dags att runda av..

Se you later alligator ;P

Kommentarer

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0