Otursdag

Idag tänkte jag ocj Joakim ta oss ner till stan för att kika på present till hans mamma som har fyllt år, som vi ska fira nu när vi åker upp imorgon..
Men på vägen till busshållsplatsen , precis när vi nästan var framme var det en liten grop i vägen som jag inte såg där jag gick med huvudet högt upp i skyn.. så jag trampade snett med min höga fina gula sko och ramlar omkull, höger knä var det som tog emot fallet.. Jaokim hjälpte mig upp och jag bara kände att foten gjorde ont och att knät sved som bara den, drog upp mitt leggingsben och såg att jag hade rivit upp hela knät. Det var bara att vända om och gå hem.. började gråta och fick nästan ingen luft, blev en sådan kraftig gråtattack.. tårarna rann medans jag linkade hem med Joakim som stöd.

Senare efter omplåstring och filmtittning tog vi oss ändå ner till stan, men vi beslöt oss för att leta present till hans mamma imorgon i sthlm istället. Men jag gick iaf till apoteket och köpte mig en bandagelinda som jag nu har lindat kring min vänstra fot och så har jag ett jätte förband på knät.
Foten liksom sticker till när jag går och knät har börjat göra riktigt ont när jag går, förutom det så svider såret en del, men det börjar avta allt mer nu..

Imorgon åker vi som sagt till sthlm. Vi åker redan vid 9 på morgonen, så vi är där vid lunchtid! Undrar hur det ska gå med min fot och mitt knä där uppe, när man är där så går man ju och springer runt överallt i stan för att man ska göra både det ena och det andra under den lilla stund man är där.. Men jag får bita ihop.
Provade nyss ut vilket par skor som jag kan ha på mig samtidigt som jag har lindan om foten, å det endra sommriga paret som passade var mina flippflopp, så det är de skorna jag får ta :S !

Bah, så typiskt mig detta, att totalkvadda mig när jag ramlar !

Hoppas bara att smärtan i foten och knät går ned snart, annars kanske jag måste ta mig till en vårdcentral och kolla upp om det möjligen kan ha blivit en liten fraktur eller så.. men förhoppningsvis ska det inte behövas.. jag hoppas bara att det ska kännas hyffsat bra till på måndag igen då jag ska börja jobba igen.. vore jobbigt att jobba om jag har ont i fot och knä.. inget bra i mitt yrke där man står och går en hel del.

Kommentarer

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0