fixa och dona

Hallojsan!

Igår gick jag bredvid på sommarjobbet, andra gången nu. 7-14, urk vad tidigt man fick gå upp då! men konstigt nog så går det rätt bra att göra det.. men konstigt känns det ändå när man får ett sms av Joakim där det står att han ska äta frukost nu, då klockan är snart tio, då man tänker efter och inser att man har vart uppe i 4h redan och snart vill ha lunch!

Idag är det grått och trist väder, vilket passar mig alldeles utmärkt, för då kan vi förhoppningsvis lyckas packa upp allt som är kvar nu under dagen.. tavlor och sånt kanske får vänta lite dock, men vill iaf få bort alla lådor ! men det är inte mycket alls kvar nu, å det känns väldigt bra. Känner mig redan väldigt hemma i den här lägenheten, helt underbart !

Skulle vilja ställa mig och baka bröd, men tyvärr har det inte kommit någon än och fixat vår ungnslucka som de skulle göra... Förra hyresvärden har skruvat isär den, å det är inte helt lätt att få ihop den, så de har lovat att de ska komma å fixa det.. ! :O

HAHA, som ordspråket säger "när man talar om trollen så står dem i farstun" å det stämde bra, för nu precis ringde det på dörren och det var reparatören ! mycket lägligt och bra..
Så nu blir det kanske snart baka av ! :D

Joakim är nere och fixar med tvätt i tvättstugan, trodde först att det var han som ringde på dörren, men det var det ju inte. Första gången "vi" tvättar här i det nya huset, ska fråga sen när han kommer upp om det är en fin tvättstuga..

nej, om man skulle ta och fixa lite med uppackningen...


blev visst ett litet avbrott i skrivandet, vi fixade med ena persiennen i sovrumsfönstret när "fixar anders" ändå var här.. så nu funkar den också!
Bara vardagsrumsväggen som vi vill få tillfixad också, sen känner vi oss ganska nöjda :)

nej, nu ska jag packa upp !

Kommentarer
Postat av: TinA

vad har hänt med vardagsrumsväggen? :)



jag har inte spelat sims3 ännu (eller jo, lite fusk men inte riktiga) men det är kul. och roligare när man kan följa simmen in till stan istället för att spelet ska ladda i fyrti år innan man kommer till ett köpcenter som man får göra i 2an.. :P

2009-06-10 @ 12:57:08
URL: http://egoism.blogg.se/

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0