Nu far jag runt som en toker !

Nu far jag verkligen runt som en toker..

Var i sthlm i helgen, å när man är där så åker man kors och tvärs hela tiden känns det som... sen igår när vi kom tillbaka så åkte vi till joakim. idag har jag åkt till skolan, sedan åkte jag upp på stan å sedan hem till mig.. snart ska jag iväg till resecentrum och där ifrån åker jag till mariestad..
väl i mariestad ska jag ta en buss hem till min mamma (som inte är hemma, hon å hennes man flög i morse till Bali i typ 3 v), väl där ska jag hämta bilen, åka till min äldsta syrra, sedan åker jag tillbaka till örebro och hem till mig...

nu ska jag antingen slänga mig in i duschen eller få undan disken innan jag ger mig iväg..effektiv måste man vara ibland.. å när jag kommer hem någon gång senare ikväll ska jag slänga mig å läsa i böckerna inför uppföljningen jag har i lindrande vård imorgon...

full rulle serru !

Kommentarer
Postat av: TinA

ipred-lagen innebär att nu får film-och skivbolagen rätt till att - genom domstol eller nåt - be om namnuppgifter utav internetoperatörer om vissa ip-nummer som ska ladda ner deras grejer.



dom kan tydligen få upp ip-nummer på något sätt, så det är bara namnen som saknas, vilket dom har rätt till att få nu. det betyder att dom skickar en varning till ägaren och fortsätter fildelningen och det ändå, så kan det gå till polisanmälan och skit.



fast nu har nån skrivit en krönika att det bara är ett april-skämt. vi får väl se imorgon vad dom säger.

2009-04-01 @ 14:15:35
URL: http://egoism.blogg.se/

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0