Morgon skriverier

Nu är jag vaken tidigt igen.. vaknade vid halv tio, men somnade säkert inte förrän närmare 2 i natt..
Förresten var det jag som sms:ade honom först, och ringde.. sedan fick jag svar att det var en massa tal som hölls å att han skulle sms:a när de verkade vara över.. typ 1,5 h senare sms:ar han å säger att jag får ringa om jag vill.. då låg jag å halvsov, för klockan var 01.20, men jag gick upp och ringde honom så jag fick prata lite med min älskling ! :)

Sen som sagt somnade jag säkert inte före 2. Och kl typ 10 i 3 ringde emil ! :O men det var ett väldigt kort samtal, tror det bröts, eller så la han på för att jag var tråkig kanske :P

Hur som helst sitter jag vaken nu i alla fall, är hungrig och vill ha frukost.. Hoppas att Mulle kommer upp snart så att jag får någon frukost någon gång..


Vad händer idag?
Antar att det inte händer så mycket... Mulle åker hem i eftermiddag så jag måste följa henne till bussen, annars antar jag att det inte är så mycket som händer... Funderar på att packa en låda med glas, jag behöver ju inte ha alla glas kvar uppe nu de sista 2 veckorna.

Förresten så hade vi i torsdags satt upp en lapp ang Joakims soffa, där vi skrev att vi skänker bort den pga flytt. För vi kände det att vi inte orkar att bära den upp till Emma, för det var prat om att vi skulle få ha den där i sommar medans vi funderar på vad vi skulle göra med den typ. Sedan kände vi att vi inte har varken tid, ork eller råd att hålla på å hyra ännu någon form av transportmedel för att forsla iväg den till soptippen.. För om man vill att sopgubbarna ska ta med den när de hämtar de vanliga soporna kostar det 500kr ! Å vi känner inte att vi har lust att slänga ut 500 spänn på en soffa som vi fick gratis från första början...
Så nu är det iaf någon som har nappat på lappen och vill ha den. Så det problemet är löst !

Nästa vecka blir det mycket att göra.. Dels har jag provet på tisdagen, sedan ska vi flytta alla Joakims saker hem till mig på tisdagen, sedan på onsdagen ska vi börja städa ur hans lägenhet samt tvätta.. På torsdagen har jag min sista redovisning och på fredag får jag veta mina sista betyg.. På fredag har vi även som plan att få lägenheten städbesitkad så vi kan gå vidare till nästa lägenhet och göra klart den med packning osv ..

Jag är glad att jag började tidigt med min packning, men det börjar kännas som att det är miljoner saker kvar och packa men att jag inte vet i vilken ände jag ska börja ! Som sagt, det är bara 2 veckor kvar nu ! ! !
Å nästa vecka går ju tisdagen och onsdagen bort för att vi fixar med hans lägenhet då, samt att sista veckan går typ måndag, tisdag och onsdag bort för att jag har massa jobbgrejer då.. jag får försöka packa lite på kvällarna då.


AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHH ! ! ! ! Jag m[ste verkligen s'tta fart!
vad h'nde, det blev n[got fel p[ mitt tangentbord nu, inga av de 3 sista bokst'verna i alfabetet fungerar nu ju! va, hur kommer det sig

Kommentarer
Postat av: Anonym

myrona kommer å hämtar gratis

2009-05-24 @ 16:51:11
Postat av: TinA

när å,ä och ö försvinner så håll i Alt och Shift samtidigt en gång, så ska det bli ordning på det igen ;) (bra o veta till nästa gång menar jag)

2009-05-24 @ 23:26:26
URL: http://egoism.blogg.se/

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0