Sista inlägget i min lägenhet

Detta blir det sista inlägget jag skriver här i min lägenhet, för imorgon har jag inget bredband kvar...

Igår var jag ute med tjejerna, alla tjejerna ! ! Riktigt trevligt. O'learys var stället vi befann oss på större delen av kvällen, men sista stunden av kvällen hamnade vi på vita bänkarna på Järntorget. Dit kom även min "vita riddare" , Joakim ;)
Sedan gick han och jag hem till mig.

Idag blir det packa av för hela slanten ! Har än så länge packat 2 svarta sopsäckar fulla med kuddar, täcken, lakarn, handdukar osv... Det som jag har tänkt packa ner idag är: alla kläder som jag inte MÅSTE ha den sista veckan, packa ner alla småpruttiluttrar som jag inte redan har packat ner. Packa ner allt i köket som inte MÅSTE vara kvar uppe sista veckan, mitt PS2 och alla spelen åker nog ner nu också. Högtalarna till datorn åker kanske också ner senare. Funderar på om balkongmöblerna också ska skruvas ner nu.

Snart är det verkligen dags på riktigt!

Imorgon går jag bredvid på sommarjobbet tisdag har jag Dockit-utbildning, onsdag har jag Lyftkörkortsutbildning. sedan på torsdag och fredag är det packning, tvättning och slängning av skräp som gäller. På lördag smäller det!
Som jag har sagt förut så är det jätte snäll om de som kan, kunde undvara en liten stund av dagen att hjälpa till med flytten. Kanske inte hela flytten utan bara en liten stund, minsta lilla hjälp skulle betyda mycket i det stora hela..


Nej, nu har jag inte tid att sitta här och slöa mer. Måste fortsätta packa..


Vi hörs när vi har installerat oss i den nya lägenheten :)

Kommentarer

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0