Lördag

Igår var det en heeeelhektisk dag på jobbet! skulle gått till kl 14, men fick jobba över till halv 5 innan jag var klar med det som skulle göras.. stress stress!

Senare på kvällen drog jag hem till emma och satt och snackade en bra stund, sedan drog jag med mig henne och rambo till musikhögskolan där Fictional Me hade sin spelning igår kväll. (det var kulturnatten igår kväll) :)
De var lika bra som vanligt, synd bara att spel-tiden på kulturnatten alltid är så kort..

Sedan drog vi till Kåren där det var total DÖTT ! Men det var bara skönt, för då kunde vi sitta och bara chilla en stund på ovanvåningen i sofforna..

Snöade som bara den i natt. Mysigt, men ändå skönt att det är borta nu ! För jag ska cykla omkring på jobbet imorgon, och jag kan inte cykla i snö!

Idag har jag inte skrivit in någon tid jag vill jobba alls, för idag tänker jag vara ledig! Har ju jobbat tis, ons, tor, fre och ska jobba imorgon på dagen också. Så det får räcka för denna veckan!

Idag är det tänkt att vi ska åka och handla mat och sedan städa.. men jag är inte så sugen på det.. vill åka iväg och slösa pengar.. köpa julklappar, köpa saker till mig, köpa saker till Joakim, kolla upp saker man kan önska sig osv..
men plikten kallar visst. =/ och pengarna räcker inte till att slösas på så mycket denna månaden..

Imorgon blir det fika med tjejerna hemma hos Johanna. vet dock inte när än? borde slänga iväg ett sms och fråga om när det är tänkt att bli.. :)


vad ska man göra ikväll då?

Kommentarer
Postat av: TinA

ikväll borde man ta det lugnt! :)

2009-11-14 @ 14:40:33
URL: http://egoism.blogg.se/

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0