1 September

Ännu en jobb-dag, men man ska vara riktigt glad för det, för snart så kommer det nog att bli rejält krisigt vad det gäller sånt !
Har hört att de ska börja samarbeta med någon bemannings-pool nu 1 okt, de ska väl börja "bekanta" sig lite med dem nu under sep. Denna bemannings-poolen består av alla anställda inom Örebro kommun som är överskott, alltså, är anställda, men inte har något arbete för att de inte behövs så många tjänster. Dessa personer ska nu mera ta över de som vi timvikarier fick förut. De kommer ta alla vikariaten samt täcka upp så mycket som möjligt vid sjukdom.. Men chefen tror ändå att några vikarier kommer att behövas eftersom poolen antagligen inte kommer kunna täcka upp allt.. men som sagt, det kommer bli mindre jobb än förut.. :(

Men hela september ut sa iaf chefen att de kommer att behöva sina vikarier.. Chefen är inte glad åt den här bemannings-poolen, hon säger att de egentligen vill fortsätta ha sina egna vikarier!

Så nu är det bara att jobba på som sjutton och hoppas på det bästa!

Idag ska jag och Joakim till systemet, passa på nu när jag slutar 13 och han slutar 12.. Måste ju handla inför helgen :)
Ser fram emot fredag ! Jag hoppas att det blir riktigt kul och att så många som möjligt av de bjudna kommer :D


1 september idag, september som räknas som en höstmånad, med andra ord.. nu är sommaren officiellt slut!

Kommentarer

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0