Måndag

Jobb, jobb och ännu mera jobb! Jobbade lördag, jobbade igår och jag ska snart iväg och jobba igen.. börjar kl 3. Men på onsdag, då är jag ledig ! :) om det inte dyker upp ett ledigt pass, för då tar jag det..

Det är ändå rätt gött att inte plugga tycker jag, för då när jag är ledig från jobbet, eller har slutat för dagen.. Ja, då är jag verkligen LEDIG! som student är man ju nästan aldrig ledig, egentligen ! Eftersom det egentligen alltid finns någonting man kan plugga.. så på så vis är det rätt så skönt ! :) Men samtidigt är det mer krävande att jobba, men å andra sidan tjänar jag pengar istället för att låna dem ;P.. så det finns både för och nackdelar till att jobba/plugga..

Men en dag hamnar jag väl åter i skolbänken igen.. vem vet, den dagen kanske kommer rätt snart.. men inte för snart hoppas jag..

Igår fyllde Joakim 22 år, vilket vi firade med en helt ny maträtt samt att han fick ett paket av mig som innehöll alla 3 "gudfadern" -filmerna.. Det blev han nöjd med , vilken tur jag hade ;P

Idag har jag inte hunnit med så mycket mer än att diska, laga mat, göra matlådor, äta , duscha och såndant annat vardagligt..

Kommentarer

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0