Söndag

Sitter här på jobbet, klockan är inte ens sju och jag har redan vart uppe en timme minst ... uuuh! idag är det ett långt pass som väntar framför mig. 12,5h, den ni! Tur att det är söndag idag, då får man dels OB samt att man inte behövar känna att man missar något kul.. för på söndagar händer det ju nästan aldrig någonting..

Mulle var här fredag till lördag. Film, mat, singstar och stan en sväng är vad vi har sysslat med. Hon höll nästan på att missa bussen hem igår. Anledningen till det var att vi var inne på nice prajz och köpte filmer strax innan de skulle stänga kl 16. sen gick vi mot stationen, för mulles buss skulle gå 16.25 . Men då upptäckte mulle att ett av hennes filmfodral var tomt, så vi rusar tillbaka och knackar på glasrutan, för de hade då stängt igen butiken.. vi går in och får välja en ny film... sen får vi gå i rask takt till stationen, men när vi kommit till järntorget inser jag att dels har jag fel skor på mig samt om vi skulle fortsätta i min takt skulle hon aldrig hinna med den.. så jag säger åt mulle och Joakim att fortsätta utan mig.. vilket de gör.. å hon hann med bussen! woho!

Hela natten i natt har jag drömt om detta senariot, hur hon missade bussen, hur hon i sista stund sket i att hoppa på den för att hon ville stanna längre.. hur jag blev tvungen att svika jobbet, hur jag fick ta med mulle dit.. osv.. jävla stress var det helt enkelt !

Hoppas att det inte blir så himla stressigt nu idag !

Kommentarer
Postat av: TinA

Oj snacka om tur att Mulle kollade filmfodralet "i tid" i alla fall, så att hon inte upptäckte det när hon kom hem. :)

2009-09-13 @ 12:32:16
URL: http://egoism.blogg.se/

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0