dagen bjöd på..

denna dagen bjöd på solsken, så underbart!

Första delen av dagen var jag mest bara hemma, duschade, diskade, plockade in ren tvätt i garderoben osv.. Sedan satt jag en del här vid datorn, dunkade musik och pratade med min storasyster på msn.. det var trevligt.

Sedan när klockan var över 15 åkte jag och hämtade Joakim vid universitetet, sedan drog vi in till stan. Vi åt en tidig middag på La Pampa, vi hade en kupong där som bjöd på 2st grillmix med klyftpotatis till, betala för 1st. (hittade den i örebroar'n). Det var en god måltid, absolut, och billig ;P
Sedan åkte vi hem så att Joakim fick slänga av sig skolböcker och sånt.. sedan drog vi ut till Babyproffset som ligger ute vid Marieberg. Där köpte jag 4st body till mitt syskonbarn som kommer på fredag! Jag har sedan tidigare köpt ett gossedjur, men jag blev lite köpsugen, så jag köpte lite bra kläder också. :) En står det "Nyfödd" på, Joakim tyckte den var lite rolig, så vi tog den ;P sen blev det 3 till, en vit, en krämvit med små giraffer på och små texter lite överallt som det står "little but cool" på, sedan en ljusbrun med diverse zoo-djur på. Så söta, som passar för alla små barn :) (varesig det är tjej eller kille).

Förresten så bestämde jag och syrran att jag skulle komma ner till henne över dagen imorgon. Jag åker imorgon "bitti" och kommer hem på eftermiddagen/kvällen. Ska ge henne grejerna då, för jag vet ju inte när jag kan komma och träffa henne och den lille första gången sen..

tjarå!

Kommentarer
Postat av: TinA

Hoppas du får så trevligt med syster din :D

2010-04-14 @ 12:47:17
URL: http://egoism.blogg.se/

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0