Måndag igen

Nu är det åter en ny vecka, en lång vecka... Kommer som sagt att jobba sex dagar denna vecka, men va ska nog se, denna vecka går nog ruskigt fort!
Över till något roligare!


Vi var i Mariestad i helgen, och som ni vet så fick min storasyster en liten flicka i fredags förmiddag! (så jag är ju nu som sagt, MOSTER)..
Vi träffade både farmor och farfar i lördags, sedan så var vi hemma hos pappa och Becca (också i lördags).. I söndags var det kalas för mamma, Inge och Mollie. Där var även mormor, moster,Micke från gbg (en vän till familjen), Min stora syster, hennes kille och deras lilla nyföda dotter Embla!
Hon var så fruktansvärt söt! :) Jag höll henne flera gånger och hon sov i min famn. Tyvärr så grät hon även några gånger, och då var det dags att få komma till mamma Marlén och få mat :P Jag är så himla glad över allt detta, över att jag har fått ett syskonbarn. Önskar nästan att hon var min istället ;P haha! så söt var hon!

Jag vill träffa henne snart igen!

Kommentarer
Postat av: Emma [loveshaped]

Åh vad kul att du fick träffa henne redan denna helg! :) Jag kan inte ens föreställa mig hur glad jag skulle vara den dag min bror får en liten knodd! Overkligt :D

2010-04-19 @ 20:27:05
URL: http://loveshaped.blogg.se/

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0