Påskhelgen

Hallihallå, här kommer en uppdatering såhär efter påskhelgen.. (eller ja, sista dagen på den iaf)..

I fredags kom som sagt Joakims bror Johannes och hans flickvän JOsefin hit till oss i Örebro för att spendera helgen med oss. Fredagkvällen bjöd på god mat som jag lagade till våra gäster, fyllda lövbiffsrullar med ungsrostade grönsaker.
Efter detta så blev det lite cider/öl, snack och musiklyssnade.. Senare gjorde vi även en ost och kexbricka med många härliga mögelostar av olika slag. Till detta hade vi även två goda marmelader och vindruvor/kiwi. De andra drack portvin till detta, men inte jag, då jag inte har lärt mig att uppskatta vin och sånt än..

Det blev en mycket trevlig kväll!

Lördagen började med frukost och duschning.. för att sedan bege oss iväg till M-berggallerian. Väl där blev det en sväng in på systemet för att fylla på lagret inför kvällen. Vi tog en lunch på en wookbuffe och gick i lite affärer. Avslutade trippen med att gå in på coop och handla lite saker som vi behövde..

På kvällen blev det påskmiddag, men inte den klassiska.. Nej, vi ville som sagt inte ha köttbullar och sill denna påskimiddagen, så vi lagade lyxmat istället! ;P
Det blev "gödkalv entrecot" som vi helstekte och smorde in med massa goda kryddor och sedan fick den bli klar inne i ugnen, till detta gjorde vi en potatisgratäng. En sallad serverades också, och denna innehöll inte bara "sallad" utan även bacon och kokt&skivat ägg samt att det blev en dressing gjord på bla. dijonsenap. (eller hur det stavas) :P
En fruktansvärt gooood middag!
Förutom mig och Joakim vid bordet, satt även som sagt våra två helg-gäster Johannes och Josefin, sedan hade vi även bjudit in Alex och Jakob från bandet.
Alla åt och var as nöjda med maten!

Till efterrätt blev det en liten bakelse som jag hade köpt med mig när jag slutade jobbet i fredags, ifrån Hälls bageri. En liten gul sak med en kyckling på toppen, den innehöll choklad med toblerone i. Samt att folk drack kaffe/te..

Förutom mat och efterrätt hade vi även ett stort ägg med godis som alla fick äta utav, samt en skål med chips.

Vi satt och snackade, lyssnade på musik och drack och hade det trevligt. Vi spelade även rappakalja en sväng, och det var väldigt kul!
Det droppade in fler gäster under kvällen som deltog i påskfestandet, så hela kvällen blev en trevlig och lyckad kväll! :)

I söndags var de flesta väldigt bakis/sega utav oss fyra som bodde här hos oss denna helg, jag var den enda som inte var bakis, utan bara seg.. Och det var bra, för då kunde jag köra oss till mcdonald's drive in på em. och vi beställde med oss mat hem :P

Vi gjorde inte så mycket under söndagen, såg på film och umgicks den sista tiden.. För vid kl 19 var det dags för våra gäster att sätta sig på tåget och åka hem igen..

Det var en mycket trevlig påskhelg som sagt!

Hoppas ni också hade en trevlig helg!


Imorgon är det åter igen dags att återgå till vardagen, till jobbet..

Kommentarer
Postat av: Emma [loveshaped]

Det där lät ju som en toppenhelg hörredu! :) Najs!

2010-04-05 @ 21:30:32
URL: http://loveshaped.blogg.se/

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0