Halloj

Hej på er!

Imorgon är det redan min sista dag på praktiken.. Tänk vad tiden har gått fort! Men jag har verkligen haft det jätte bra, och jag har verkligen lärt mig saker och trivts mycket bra. :)
Det känns väl både tråkigt och bra att praktiken tar slut.. Tråkigt för att man har blivit så van vid den nu, kommer sakna personal och patienter. Så härliga patienter :) Sedan är det underbart att ha ett sådan aktiv sysselsättning (jobb/praktik) där man får röra på sig och verkligen hålla igång hela tiden! Chefen frågade mig igår om jag var intresserad av sommarjobb där, och jag sa absolut ja! Så vi får hålla tummarna för det.. Det som känns bra med att praktiken är över är att det snart är lite ledighet och jullov. :) Jag har några små skoluppgifter kvar som jag måste göra klart före jul, men sen är jag ledig fram till början av nästa år! Toppen! :)

Idag har jag verkligen varit helt slut.. har sprungit runt som en skållad råtta hela tiden.. nej, jag tycker inte att det har varit stressigt, utan bara väldigt mycket att göra hela tiden, vilket jag gillar mycket! Men när man väl kommer hem igen efter en sådan dag så är man rätt så slut.. bara rammlar ner i soffan och orkar knappt röra sig en meter :P Då passar min "hobby" ,eller vad man ska kalla det, mycket bra, det vill säga - se på film! :) Har inte hunnit med det så jätte mycket under praktiken, men idag har jag unnat mig en.. En halvgammal svensk klassiker.. "Vinterviken".

Vet inte om jag orkar göra något vettigt resten av kvällen heller, förutom att göra iordning min sista dryck för kvällen om en stund.
Men å andra sidan, jag måste inte göra något vettigt heller.. inte ikväll.. :)

Snart är 6e dagen på fastan gjord.. bara si sådär omkring 84 dagar kvar , till upptrappningen..

Kommentarer
Postat av: Grinders.se

Hej – Vi söker just nu fler bloggare som vill tjäna extrapengar på sin blogg genom att sälja sponsrade inlägg och annonsplats till företag som vi samarbetar med. Är du intresserad kan du läsa om hur detta fungerar här: http://www.grinders.se/page/about

Med vänlig hälsning

/Grinders.se

2010-12-14 @ 22:13:31
URL: http://www.grinders.se

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0