Liten uppdatering.

Nu har jag visst inte skrivit på några dagar.. Men jag kan ju säga så här.. jag har haft fullt upp med praktiken och lite andra skolgrejer..
Praktiken går bra som vanligt. Imorgon blir det nog halvtidsbedömning med handledaren (om hon inte har glömt pappret hemma, igen :P)
På måndag kommer min lärare och ska checka in mig på praktiken, prata med mig och min handledare litegrann.. se hur det går osv..

Känns så skönt att det är fredag imorgon. Jag är trött och jag vill ha sovmorgon, och jag vill få vara lite ledig! ;P

Visst, jag var ledig i tisdags, men det kändes knappt.. Visst softade jag en del. Var även en sväng med Joakim ute vid Marieberg, både på gallerian och på Ikea.. Men dagen sprang så fort förbi att man knappt hann njuta av den lilla ledigheten..

Jag har ju sett på hela "Mysteriet på Greveholm" julkalendern förra veckan.. Denna veckan startade jag och Joakim vårt tittande på nästa julkalender.. "Jul i Kapernaum". Mysigt att se på gamla julkalendrar som man såg på när man var liten :)

I helgen är jag helt ledig som sagt.. Och jag vill hitta på något med mina vänner! Så kom igen nu, nu tar vi och ses och hittar på något ihop! :) Det är inte långt kvar till jul nu, och sen är alla på vifft åt olika håll, så nu gäller det att hinna ses lite innan dess ! :P

Kommentarer
Postat av: tessy

JAA, nu tar vi och ses!!

2010-12-02 @ 21:09:57

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0