Det sista för i år

Just nu sitter jag och Joakim och kollar på " Den gröna milen" på tv. Det är ju en så bra film! (fast just nu är det ju så klart reklam)..

Imorgon far vi till huvudstaden för att vara där över nyår, åker hemåt igen 2a januari. Imorgon har vi som plan att träffa Joakims mamma, som vi inte hann träffa förra gången. Hon och hennes karl ska åka till deras landställe över nyåret , så det är imorgon vi måste hinna ses :) Hon ska få sin julklapp av oss då.

Själva nyåret lär spenderas hemma hos Joakims pappa, middag och lite bubbel. De skulle visst få något med lax. Tur att jag slipper det ;P Jag, som inte gillar fisk. (enda fördelen med mina shakar) haha!

Jag tycker förresten att det går bättre och bättre. Känns mindre och mindre jobbigt att se andra folk äta, julen kändes inte jobbig alls.. inte så som jag trodde det kunde bli.. Det var ju skönt det!
Jag känner mer och mer nu bara att det känns tråkigt att inte få vara med och äta och vara med i den gemenskapen.. Känns inte jobbigt, bara tråkigt liksom..
Men det är bara att fortsätta och innan man vet ordet av så är det upptrappningen och maten börjar komma in i mitt liv igen! :)

Jag tittar mycket på matprogram på tv numera, eller, det har jag väl alltid gjort mer eller mindre.. Bla. på "vad blir det för mat?"- Per Morbergs matlagningsprogram. Och diverse utav Gordon Ramsleys kockprogram, nu senast har det varit när han åker runt i olika länder och lär sig deras matkonst..
Så inspirerande.. det bara kliar i fingrarna, jag vill laga god och underbar mat! Jag vill ha massa middagsbjudningar och trevligheter med god och bra mat!

Jag önskar alla ett gott nytt år!

Kommentarer
Postat av: Mollie :)

svar på de du skrev på min blogg, asså vi ska de om den funkar sen, annars ska vi kräva de osv :)

2010-12-30 @ 00:28:34
URL: http://molhol.blogg.se/

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0