Är det tisdag?

Idag har jag typ inte haft någon lust att göra någonting alls! Skulle ha träffat en gammal kursare idag, men jag kände bara att jag inte orkade göra någonting, orkade inte ta mig någonstans, orkade inte vara social.. Att jobba så mycket tar verkligen på krafterna och lusten att göra något.. skönt att vara ledig idag och imorgon..

Så idag har jag helt enkelt haft en skön slappardag utan några "måste" krav .. eller egentligen hade jag ett, att vi skulle åka och handla mat.. men det "problemet" löste jag enkelt :P
Jag storhandlade mat online istället! handla24.se , ica onlineshop är det, den har jag använt mig av en gång förut och det funkade bra då. Så jag satte mig ner och klickade runt på allt som behövdes inhandlas, vilket var en hel del! Som sagt, storhandling var det, och det blev det verkligen också! (och om man storhandlar för över en viss summa så slipper man hemkörningsavgiften, vilket jag gjorde denna gången)..
Och det bästa av allt, vet ni var det är? Att man slipper bära alla tunga jävla kassar hem, man slipper plocka i dem i vagnen och sedan upp dem på rullbandet och sedan i med dem i påsarna och sedan i vagnen - ut till bilen - in i bagageluckan, åka hem, kånkna och bära upp dem ... ja ni fattar vad jag menar!

Nu istället får jag det hemlevererat imorgon mellan 10-12 på förmiddagen, det enda jag behöver göra är att plocka in det i skåpet hemma. Ibland kan det verkligen vara skönt att göra så :)

Senare på kvällen fick jag ändå lusten att göra något av dagen, så jag och Joakim gav oss ut en sväng med bilen.. vi hamnade ute på gallerian (marieberg), där vi åt en bit mat och sedan gick runt i affärer.. Jag passade på att gå till apoteket och hämta ut mina minipiller, köpa nya tandborstar samt köpa idominsalva.. jag blev verkligen förvånad när hon i kassan sa att det bara gick på lite över 200kr, för mina minipiller kostar iaf 700spänn för ett års förbrukning.. men sen när jag fick kvittot och så, så såg jag ju att det är för att jag har handlat läkemedel för en större summa , så jag fick reducerat pris på dem då.. det är bara några hundra kvar till högkostnadsskyddet :P
Har aldrig varit i närheten av det förut.. så det känns lite coolt, fast samtidigt känns det som att man är jätte sjuk eftersom man har köpt receptbelagda mediciner för över 1400kr redan sen i november! men det är jag ju inte..

Sedan gick vi till Hemtex och köpte en jättefin ny sänglampa (som är liiiiila) , det är vår gemensamma allahjärtansdagspresent.. Sedan köpte vi även ett örngott som har hjärtan på sig i rött och rosa som det står "I love you" på, som vi ska ha i sängen. (vi har ojämnt antal kuddar i vår säng, därav köpte vi bara ett örngott som kan vara till den udda kudden)..
Joakim och jag har pratat fram och tillbaka om hur vi ska göra på söndag då det är "hjärter"dagen.. Så därför beslutade vi att vi ville köpa något gemensamt till lägenheten, sedan kanske man kan hitta något litet till varandra också om man vill.. på söndag ska vi iaf gå på bio är det bestämt. vi funderar även på att gå ut och äta, men har inte helt funderat klart på det.. Jag jobbar på söndag mellan 7-11, så det krockar ju egentligen inte om man skulle vilja äta och sedan gå på bio..

Hur/vad ska ni göra på Alla hjärtans dag?


Idag såg jag förresten på en bra film, som var väldigt sorglig, näsduksvarning för er som är känsliga! "P.S I love you", heter filmen..

Kommentarer

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0