Fredag igen..

Det verkar bli ännu en händelselös helgkväll?

Jobbar inte förrän kl 14 imorgon, så man vill ju liksom passa på att göra någonting.. men jag jag håller nog med Jessica i det hon sagt, det verkar som att folk har gått i ide.. Om så är fallet, så längtar jag till våren, då folk kommer fram igen och man kan umgås!

Jag ska snart pallra mig iväg till coop och införskaffa lite nödvändigheter till kvällens mat - tacos. Ska väl passa på att vara duktig och ta med mig soporna ut också :P

Fasen, jag trodde jag skulle ha mer att skriva här idag, men tydligen inte..

Har jag förresten sagt att vår nya tavla har fått sin plats på väggen nu? Ovanför soffan sitter den nu och gör så fin :)Det är så tyst här hemma, Joakim är i skolan och efter skolan ska han till stan en sväng, så han är väl inte hemma förrän tidigast 16.. Tv:n vill jag inte sätta på, den bara babblar och babblar om massa saker jag inte pallar bry mig om nu.. Kanske ska jag sätta på musik? Kanske det, men tyvärr kommer jag väl bara vilja sjunga med - och det går inte med min täppta näsa.. eller jo, går går det väl , men det låter inget vidare!
Skulle väl egentligen ha velat snacka med en kompis nu, men folk är i skolan/på jobbet och ingen är inne på msn.. Så jag vet inte om jag ska palla störa någon ;P
Nej, kanske ska jag helt enkelt ta och pallra mig iväg till coop och handla så har jag det gjort.. så kanske jag kommit på vad jag ska göra med min dag och kväll när jag kommer tillbaka..

Kommentarer
Postat av: TinA

Nej, du får gärna sätta upp en bild på tavlan ovanför soffan :) Jag hade gärna velat se den, då den verkar vara mycket populär hos Myzan :)Jag fick ditt sms, men jag kan inte svara :( jag får låna pauls mobil sa han, men jag glömde bort det när vi väl kom hem (hade inte min mobil med mig just då så att jag kunde skriva in ditt nummer i hans) men så att du vet! :)

2010-02-13 @ 10:05:09
URL: http://egoism.blogg.se/

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0