2010

Detta blir mitt första inlägg på det nya året!

2009 var ett bra år. Har nog hänt en hel del saker värda att minnas! Ska väl också försöka göra en liten resumé som andra gjort så fint redan :)

Jag gjorde klart min Undersköterskekompetens , - så jag var redo att ge mig ut i det tuffa arbetslivet! Vilket jag gav mig ut i under sommaren.. Jobbade som en tok, både 10 och 11 dagar i sträck, många delade turer osv.. jobbar gör jag fortfarande, men jag har väl dratt ner lite på tempot och insett att jag ska klara av att jobba i många år till ;P

Joakim och jag blev sambos - inte första gången för mig, som ni vet, men ingen gång är den andre lik och killarna är totalt olika, och det är jag glad för! Kunde inte ha en bättre sambo än min älskade Joakim! :)

Var på min första "riktiga" konsert, om man inte räknar med små festivaler, lisseberg/gröna lund osv.. Utan detta vara en konsert med ståplats, en biljett med gruppens namn på osv ! så coolt! ;) Porcupine tree var det lyckliga bandet som fick äran att ha mig där i publiken!

På min 21-års dag gav jag mig iväg till Knivsta, strax utanför Uppsala där jag provkörde och köpte min första alldeles egna bil! Så jag blev en lycklig ägare utav min fina Renault Clio 1,6V - Svart färg. Det som är mindre bra, är att bensinpriset nu ligger närmre 13kr/l , men man får väl hoppas att det går ner snart igen...
Förresten kan jag ju avsöja att jag redan har kört mer än 100mil med min bil på bara 2 månader ;P flitig körare är vad jag är ! haha.

Och slutligen så uppfyllde jag ett nyårslöfte som jag har haft i många många år, men som tyvärr alltid blivit misslyckande eller helt enkelt bortträngt.. Att ta itu med min vikt och hälsa. Det har jag gjort, och gör fortfarande. Det för mig var ett väldigt stort steg och jag känner mig mycket nöjd med mig själv, tycker jag har lyckats bra nu med hjälp av mina små blå/gula kapslar och ett mer medvetet tänk :)

Dessa 5 saker, var 5 större och viktigare saker som har skett i mitt liv under 2009. Sedan har det ju självklart hänt mycket mer både kring mig och runt omkring mig i min närmsta omgivning..


De 3 sorgligaste sakerna under 2009 var :

Dödsfallet av en underbar gammal man som vi hade hand om i en av grupperna jag jobbar i.
Jessica Lax flyttade till Upplandsväsby, mycket tråkigt, men samtidigt väldigt kul för henne som blev sambo :)
Johanna som flyttade från Örebro och som nu ska börja plugga nere i Skåneland, vi hade många trevliga kvällar under sommaren 2009, jag önskar henne all lycka med hennes nya väg i livet :)

(dessa saker intreäffade i den ordning jag skrivit dem i, om jag minns rätt :)

Under 2010 kommer jag fortsätta med mitt gamla nyårslöfte att ta hand om min hälsa och vikt. Så jag förnyar det löftet ännu än gång, trots att jag kommit på en bra start.. , men som ett tillägg är att nyårsklänningen jag hade 2009, ska bli iaf lite för stor till nästa nyår!

Vad har ni för löften att hålla detta år?

Kommentarer
Postat av: Emma [loveshaped]

Vilken härlig resumé! Jag tycker att du verkar ha haft ett riktigt bra 2009 gumman! :) Vad mina löften är syns i bloggen min! Hoppas vi ses snart, åtminstone i helgen tycker jag! Pussspuss!

2010-01-04 @ 22:27:26
URL: http://loveshaped.blogg.se/
Postat av: TinA

mina löften är att sluta dricka läsk (möjligen utom om jag käkar på tex mcdonalds) o försöka få hit krull o jenni =)

2010-01-05 @ 14:42:49

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0