Ännu en duktig dag!

Nu det senaste sedan vi kom tillbaka från sthlm har vi varit väldigt effektiva under dagarna.. (inte igår), men typ de flesta andra dagar.. Idag var ännu en sådan dag.

Jag jobbade 7-13.30 idag, kom in till kontoret prick halv då jag slutade, men då ska man ju hänga in nycklar, rätta TES i datorn, skriva om det har hänt något, jaga tag på någon som kan fylla i ens timrapport så man får lön för dagen osv.. så det kan ta en stund till, innan man väl kommer hem.. borde eg. skrivit upp en halvtimme till! för man vill ju inte jobba gratis direkt.. men men.. ibland gör jag det, ibland inte..

Sen när jag kom hem var jag så himla trött, men det var bara att gå ner i tvättstugan och hänga tvätt.. Joakim hade gått ner och börjat tvätta kl 13. Sen upp, satte mig i soffan och tittade lite på tv i väntan på att gå ner igen.. men sen gick jag istället in till sängen och sov en stund. Joakim fixade med tvätten :)
Sen kom han och väckte mig efter någon timme. Då var det dags att hänga upp köksgardinen vi köpte i sthlm, som Joakim stog och strök medan jag låg och sov. Så nu var även det gjort!
Efter det var det dags att ställa sig och laga mat. Blev även 2 matlådor som vi kan ha imorgon. GÖTT ! Efter maten gick jag ut med soporna och sedan gick jag och handlade. Joakim ställde sig och diskade och sedan dammsög han lägenheten.
När jag kom tillbaka packade vi upp varorna och sedan var det dags att vika all tvätt.

Mycket duktig dag om man får säga det själv!

Joakim är frisk idag igen iaf. Men han hade tydligen haft en konstig dag ändå, hade känt sig varm från och till trots att han inte hade feber. Sedan hade han fått ont i ryggen samt fått konstiga röda utslag i armväcken och underarmarna.. Skumt. Jag gav honom en allergitablett, som verkade hjälpa mot de röda kliande prickarna iaf :) Sedan var det ju bra att vi dammsög, för vi hade mååånga "råttor" boendes hos oss.. Kan ju hända att det var någon allergisk reaktion av dessa, då han faktiskt är asmatiker.

Imorgon jobbar jag kväll. Skönt med lite sovmorgon! :) Men tråkigt att jobba fredagskvällen då man gärna hade träffat kompisarna..
På lördag jobbar jag dag och slutar halv två.
På söndag börjar jag inte att jobba förrän kl fyra.

Så på lördagkväll är jag öppen för förslag och träffar gärna någon kompis som man inte har sett sen innan jul :)

Kommentarer
Postat av: Emma [loveshaped]

Ja vad kul att ses! Jag vet ännu inte vad som händer på lördag men jag antar att vi säkert kan hitta på något! :D

2010-01-07 @ 19:53:56
URL: http://loveshaped.blogg.se/
Postat av: TinA

tjoho, funderar på om du vill byta bloggdesign eller bilder i headern? =)

2010-01-07 @ 20:57:26
URL: http://egoism.blogg.se/
Postat av: Johanna

Och inget har förändrats märker jag.. Alla usla på planera. Och alla tänker "om det inte dyker upp något annat så kan vi göra något" syftar på Emmas kommentar.. :-P

2010-01-08 @ 21:57:48
URL: http://tjolanta.blogspot.com/

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0