Söndag igen..

Nu har ännu en helg gått. Men det har varit innehållsrik!
I fredags var det tacokväll hemma hos Emma och "Rambo", dit kom jag och Joakim, Tessy och Simon. Där satt vi och åt och drack lite cider/öl/vin/coca cola :P , sedan var det spel för hela slanten! Vi spelade "Risk", "Absolut överens", "Med vilda gester" och "Med andra ord", ok, vi köre även lite "Sanning och konsekvens" - snälla versionen tror jag det var? .. men det var typ bara tidsfördriv till bussen skulle gå lr något..

Men kul var det iaf !

I lördags åkte jag och Joakim till Mariestad. Vi åkte ut till Mio där min mammas man jobbar, där de nu har rea.. Hittade en vägghylla där som var bra, den ska vi köpa.. Men det blir mamma och Inge som tar upp den hit då han ändå måste ta med sig verktyg och hjälpa oss att få upp den på väggen..
Sedan var det min storasysters examensfest samt "partylight"-ljusparty.. Det var en trevlig stund tillsammans med alla släktingar typ. Samt väldigt många dofter ! haha! Vi köpte på oss 2st 12pack "teljus" som de kallas (samma storlek som vanliga värmeljus), samt att vi fick ett 12pack på köpet. (ta 3 betala för 2 erbjudande).. så det var ju kanon!
vi valde "svart orkidé", "tropiskt vattenfall", och "Toskanska vingårdar" som lukter. Färgerna blev då alltså lila,ljus turkos och röd.

Sedan när alla andra gäster gått hem typ, så stack mamma, jag , Inge, Joakim, Mollie, Marva & Micke, upp till Marlén och Erik där kvällen fortsatte med massa prat och dricka, lite för mycket dricka för vissa.. Jag var förare så jag var nykter. Det var jag, Marlén och Mollie som inte drack :P (föraren, den gravide och den minderåriga) haha!

Idag sov vi rätt så länge.. sov lite dåligt, det var en sån hård madrass!
Sedan när det var dags att ge sig iväg hemmåt åkte vi förbi okq8 och pumpade bildäcken med lite mer luft, tyckte att det var lite för lite i dem.. sedan kollade vi även så att glykolvärdet var bra - vilket det var (men det visste vi ju redan, annars hade bilen redan varit köldskadad efter veckorna med -23 grader)..

Nej, nu är det dags att laga mat!

Köttfärsås och spagetti står på menyn, för matlådor behövs imorgon då det är dags för att jobba igen för min del, och gå till skolan för hans del..

Just ja, vi har dessutom "tjingat" en tavla utav Joakims bror Jonathan som är en rätt så "nystartad" konstnär. Här finns en hemsida där man kan se en del av hans verk: http://www.hallstromfineart.se/

vi har "tjingat" den som heter "Richard Parker´s View" :)

Han ska ju ha venisage nu 17 feb- 17 mars, håller den på.



Nej, som sagt.. dags för matlagning!

Kommentarer
Postat av: tessy

jäklar vilka snygga tavlor! vad får man betala för en sån?

2010-01-25 @ 16:52:57

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0