Vad skumt..

kändes som att det var flera dagar sedan jag uppdaterade, fast det egentligen var i tisdags senast :P Märkligt.. trodde tiden hade gått fortare än så, kul med omväxling, det brukar vara tiden som är snabbare än mig ;)

Idag har jag jobbat och stått i.. Skulle eg bara ha jobbat 7-11, men igår kväll ringde och förlängde jobbet till 13.30 gött med mer pengar, men irriterande att de aldrig lär sig att lägga ut tillräckligt med tid från början så man slipper "räkna med att jobba över", nästan jämt!

Sen när jag väl var på jobbet idag och var mitt uppe i en städning så ringde vår assistent och frågade om jag kunde tänka mig att jobba kvällen också 15-21.30 , men jag sa nej! Jag kände att jag verkligen inte orkade med det.. Jobbade ju igår kväll, och ska jobba imorgon 7-16 också. hade blivit lite tufft att göra delat idag då.. någon måtta får det vara ibland!

Jag åkte och handlade på Ica-Krämaren efter jobbet istället! Har inte varit där på länge, förr handlade jag ju alltid där typ! Men sedan jag blev bil-ägare är det Ica Maxi som gäller ;P
Men jag ska allt försöka bättra mig och hälsa på mitt kära Ica i stan lite oftare iaf ;P

Jag gjorde ett fynd idag ! På torsdagar står alltid Västgötabagar'n på Järntorget och säljer bröd från tidigt på morgonen tills det tar slut.. (det är en brödbagare som har sitt tillhåll i mariestad, btw)
Men så iaf, så köpte jag bröd av dem imorse då jag gick till jobbet. sedan när jag var på väg in från morgonens jobb, dags för lunchrasten, så ropade de ut "2pack semlor 10kr", så jag köpte 2st semlor för 10kr, snacka om bra pris! Å svinigt goda var dem, ofc ! ;P

Bilen min sover fortfarande... har snackat med syrrans kille, som gav bra råd. De kommer ev upp på lördag och då ska jag få låna en batteriladdare utav honom isf. Så att min "black pearl" vaknar till liv igen! Om de inte kommer upp så får jag sticka till clas ohlsson och köpa en sådan bilbatteriladdare.. kostar ca 500 spänn. så visst vore det bra om de kom så jag kommer billigare undan, men samtidigt så lär man ju kanske behöva använda den flera gånger under årens som bilägare! Skulle ju vara en investering..
Får se vilket det blir beroende på om de kommer eller ej..

Idag när jag kom hem från jobbet var jag på ett väldigt konstigt humör.. Jag var trött, irriterad, inte hungrig och allt detta gjorde jag började lipa... bläh! Men allt blev bättre efter maten och då jag fick sitta ner och lugna mig lite :P Joakim får väl ta och ringa till jobbet och säga att de "tar knäcken" på mig snart, så trött jag är ofta, så många nätter jag drömmer om jobbet, osv.. haha!

Ser fram emot en hel-ledig helg, för det är vad jag har planerat än så länge... men kanske är snäll och rycker in om det krisar.. men annars icke!

Så, vad ska vi göra i helgen? :)

Kommentarer
Postat av: Lina

vad är det för fel på bilen? Du har ju precis köpt den, är den redan sönder? :S Vad kostade den?

2010-01-15 @ 10:38:25
URL: http://linashorna.blogg.se/
Postat av: Emma [loveshaped]

Oh du! Jag snackade med min pappa om Kristians bil som också dog i söndags. Han och mamma kommer hit den helgen den 29:e och då skulle vi tydligen få hans batteriladdare så om inte annat kanske du kan låna av oss. Men som du säger så är det alltid en investering att skaffa en egen också :) Hoppas det går bra och att vi ses i helgen. På lör och sön vet jag inte vad jag ska göra. Kristian ska fira att tentan är skriven med han och hans klass på lördagkväll, men jag vet inte om jag ska vara med eller inte :) Kramis!

2010-01-15 @ 15:44:03
URL: http://loveshaped.blogg.se/

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0