En tripp..

Idag har jag haft en ledig dag, och den började tidigt! Redan kl 05.00 ringde klockan, då var det dags för mig och Joakim att gå upp. Vi gick upp, åt vår frukost och sedan skjutsade jag iväg honom till sin samåkningsbil, sedan for jag iväg! vart for jag då? Jo, såklart for jag till Mariestad, där jag spenderade dagen tillsammans med Marlén och Embla.
Idag var vi iväg på en liten babyträff, det var 2 till ifrån föräldragruppen som Marlén och Erik är med i som träffades idag med sina barn.
Föräldragruppen tillhörde de under graviditeten redan, och nu efteråt har man också träffar när barnen är födda. Men idag var det på eget initiativ. Förutom Embla, så var det även en liten Sixten och en liten Jenny som var med idag.
Vi fikade tillsammans ute på Bäcken. (en plats i mariestad med minigolfbanor, fik och lite annat..)

Efter att vi tagit adjö till de andra bebisarna gick vi in till stan och tog en lunch. Efter det gick vi och shoppade lite. Jag köpte "haklappar" (dräggelskydd) till Embla, samt en liten klänning som hon kan ha när hon kommer i nästa storlek på kläder..
Sedan gick vi hem igen, och var så trötta alla tre. Vi vilade oss i soffan en stund, och sedan busade vi lite, innan det var dags för mig att åka hemåt igen.

Det var en trevlig dag idag! Kul att träffa andra små bebisar också. Den där Sixten var en riktigt gullig liten pojke! Han hade riktigt roliga och söta ansiktsuttryck för sig :P


Det var allt för mig denna gången..

Kommentarer
Postat av: Mollie

jag vill med va med Marlén snart :) jag har ju varit borta ett ag nu, eller ja e vecka på Beckas sommar-stuga ^^

2010-07-11 @ 21:14:06
URL: http://molhol.blogg.se/

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0