Tjolahopp

Nu har jag och Joakim precis kommit ur duschen och nu är det slappartime, så jag tänkte jag skulle sätta mig och skriva ner litegrann..

Igår var det ett underbart åsk och regnväder igen! :) Me like it, big time! ;P
Jag gick såklart ut med soporna när det regnade som mest, igen.. och stannade ute en stund i regnet på tillbaka vägen, igen :P Men denna gången så stampade jag lite med foten i vattenforsen som bildades av allt regn, som rann nerför vägen. Jag kikade hit, jag kikade dit, jag kikade dit bort också, för att förvissa mig om att iiiingen stod och lurpassade på mig.. så stampade jag ner med min flippflopp igen. *plask plask* lät det under den. så kul, och mysigt. så barnsligt roligt på något vis! :)

Idag har det varit soligt och fint hela dagen igen.

Vädret är inget att klaga på denna sommaren iaf, tycker inte jag.  det är härliga soliga varma dagar, som det ska vara på sommaren. samt att det är åskiga, regninga och mycket mysiga kvällar ibland, precis som det också ska vara :)

Imorgon blir en lååång dag på jobbet :P 7-21.30 , sen på söndag blir det 7-13.30 skönt att det blir en kort dag iaf då.. :)
Men shit vad några dagar borta från jobbet kan göra, vi har fått mellan 3-5 nya brukare bara under den tiden.. :O många man inte känner till och måste lära sig känna till nu.. händer mycket när man är veck några dar' . men så är det ju, man kan ju inte förvänta sig att jobbet ska stå still då man e borta ;P

Jag längtar till på måndag, kan ni gissa varför?

Kommentarer
Postat av: Mollie

Jag vet jag vet jag vet! :) hehe

Jag saknar dig myzing-pyzing, tur att vi syns snart :)

2010-07-16 @ 22:59:12
URL: http://molhol.blogg.se/

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0