29 juni

Jahapp, idag är det tisdagen den 29 juni.. Snart är hela juni månad också slut, tänk vad tiden går fort!

Idag har jag jobbat igen.. 7-14. Men kommer nu att vara ledig i två dagar, gött!
Jag tror egentligen inte att jag har så mycket att säga, men jag har inget vettigare att göra just nu så jag valde att skriva en rad här ändå..

Imorgon beger jag mig ner till Mariestad över dagen. Dags att hälsa på storasyster och systerdotter igen :) Vet inte riktigt vad vi ska hitta på imorgon, men det visar sig väl. Är det fint väder kanske det blir ut en sväng i solen, annars kanske det blir sedvanlig shoppingtur, som vi är väldigt bra på :P haha! Hur som helst ska det iaf bli kul att träffa dem igen. Jag vet också att det kommer att bli skönt för Marlén att jag tar hand om lillan en dag, även om hon är med :P Lillan har blivit lite mer krävande nu, hon håller troligtvis på att få tänder och är därför lite gnällig. Sedan så vill hon få massor med uppmärksamhet, och om hon inte får det, ja då visar hon det genom höga skrik ;P

Ska gå upp tiiidigt som sjutton imorgon. Kl 5 blir det, tillsammans med Joakim. Precis som förra gången är jag snäll som går upp så tidigt på min lediga dag och skjutsar honom till hans samåkningsplats. :)

Resten av veckan jobbar jag såhär:

  • Onsdag: LEDIG
  • Torsdag: LEDIG
  • Fredag: 15-21.30
  • Lördag: 7-13.30
  • Söndag: skulle eg. jobbat 14-21.30 men en arbetskamrat ville byta, så jag jobbar nu istället 7-14.30
Så det var min resterande vecka i jobbväg iaf.. i övrig väg vet jag inte ännu. Men jag hoppas på sol och bad, god mat och trevlig umgänge! :)

Kommentarer
Postat av: TinA

Mm, växande tänder.. Smärtsamma minnen från när mina småsyskon hade sin bebis-tid..



Hoppas du fick umgänge nu :)

2010-07-02 @ 11:08:31
URL: http://egoism.blogg.se/

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0