Heavy stuff

Idag jobbade jag sista dagen för denna vecka, är nu "tre-ledig" som vi kallar det på jobbet.. FREDAG-LÖRDAG-SÖNDAG helt fri från jobb, ska bli skönt! Men jag vet ju att nästa vecka blir destu tuffare då också, för att man är ledig mer en annan vecka, men det är väl smällar man får ta antar jag..

Har jag skrivit att mitt vikariat kommer att pågå Aprilmånad ut iaf? Sen får vi se om det blir förlängt.. beror ju på om det fortfarande finns ett behov av ökad bemanning.. troligtvis gör det nog det, men som sagt, man ska aldrig gå händelser i förväg för då slutar det bara i besvikelse..

Tänkte jag här nu skulle skriva hur jag jobbar nästa vecka, så ni vet, om ni skulle få för er att vilja hitta på något någon dag, så ser ni när jag kan ;P

Vecka 12:
  • Måndag 22/3 : 7-15
  • Tisdag 23/3: 14-21.30
  • Onsdag 24/3: 7-16
  • Torsdag 25/3: 7-14
  • Fredag 26/3: LEDIG (löningsdag)
  • Lördag 27/3: 7-14.30
  • Söndag 28/3: 7-13.30

Så nu ser ni hur jag jobbar nästa vecka.. en riktigt tuff vecka!

Men för er som kanske vill hitta på något tidigare än nästa vecka, exempelvis i helgen.. så vet ni att jag är LEDIG! Har heller inget inplanerat än, förutom imorgon på dagen.

Då har jag planerat att dra ner till Mariestad över dagen för att umgås med min väldigt gravida storasyster.. Kände att jag ville passa på då jag är ledig en hel dag, en vardag, och sedan är ledig även helgen.. Så därför drar jag ner över dagen bara för att umgås med henne, ingen annan!
Det passar mig bra, alla andra är på jobbet och i skolan (förutom de pensionerade släktingarna såklart) så jag behöver inte känna pressen att jag måste träffa dem då också imorgon när jag åker ner..
Jag kände så för att bara umgås med min storasyster, dels för att man typ aldrig hinner med det så ofta längre, dels för att vi typ aldrig träffas själva längre.. hennes kille, eller min kille, eller någon annan släkting/familjemedlem är alltid med.. Så nu åker jag för att bara umgås med henne helt själv.. (ok, hennes ofödda lilla unge kommer ju vara där, i magen, men det är ok). Det är dels därför jag åker ner också, för att passa på att vara med och se min storasyster med sin stora mage. Hon säger att hon känner sig stor som en flodhäst! :P
Jag tänkte så här, att man vet ju aldrig när man hinner ner nästa gång och se henne, och då kanske den redan har hunnit komma.. Så jag ville passa på att se henne iaf en gång till innan hon får sitt barn.

Det är nog det största minuset med att inte bo i samma stad som sin släkt och familj, man missar mycket. Jag har aldrig brytt mig så mycket om det innan, att man missar ett och annat kalas, men jag har börjat tänka om.. Jag som bor långt bort borde åka hem mer, på allas kalas, för då får man ju träffa alla, som man annars aldrig ser, eftersom man inte åker hem så ofta..

Förut, då jag bodde hemma så kände man ju aldrig av det här. Jag tillhör en sådan där släkt, där alla bor i samma stad, inte alls långt ifrån varandra.. Så jag är ju egentligen van vid att träffa mina släktingar ofta, inte missa någonting..
Men på något vis när jag började på gymnasiet och flyttade bort så kände jag att det var så skönt att komma iväg hemifrån, ifrån den lilla staden där hela släkten och familjen finns.. Jag har många gånger sett mig som den där självständiga ensamvargen som inte behöver sina egna så mycket, men jag har haft fel..

Familjen betyder mycket, släkten betyder mycket!

Har känt det nu de senaste månaderna, nu när min syster har varit gravid. Att jag går miste om den utveckligen, en stor och underbar sak, att hon ska få barn.. det är ju bara så coolt!

Ett och annat kalas har jag kunnat missa genom åren utan att ha behövt känna att jag missar mycket, men nu, med detta, så känner jag att jag missar mycket, det känns jobbigt att vara så "långt" bort ifrån allt då, att inte bo där alla mina bor..
Så som jag var van att göra..

Ska bli skönt att komma till Mariestad över dagen imorgon, så kanske jag inte behöver känna det såhär lika mycket.. kanske kan jag bli lite mer tillfreds med att jag bor en bit bort. Så som jag har varit förut, fast kanske inte riktigt lika tillfreds..


Kommentarer
Postat av: TinA

Ja, det är ju just det att man missar så mycket hemma. men tänk på att dom missar en massa vad som händer hos dig med, så det är inte bara ditt "fel" eller så.. :) Jag kände så när jag flyttade till Örebro att det var mest jag som ringde hem o frågade hur läget var, sällan det var tvärtom. Jag minns också när pappa hade brutit lårhalsbenet - det fick jag reda på efter en eller två dagar PÅ LUNARMAIL. O.o Tråkigt som fan. Nu när jag är här, så är jag med om mycket och det är klart att om/när jag flyttar nästa gång härifrån så kommer det säkerligen bli likadant igen.

Hur långt gången är din syster nu? Du får kanske ta kort så du har det som minne. :) Hon har säkert tagit MASSVIS redan, men kan ju vara kul för dig att ha också :D Hoppas ni får kul, du och din syster (och lilla bebben ;))

2010-03-19 @ 08:25:15
URL: http://egoism.blogg.se/
Postat av: TinA

Pauls polare från anderstorp :) Tobbe, Widow (Daniel) och Boman (Robin) heter dom :)

2010-03-20 @ 13:37:11
URL: http://egoism.blogg.se/

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0