Våffeldagen

Idag är det våffeldagen, och det har varit en riktigt bra sådan! Trots att vi har varit underbemannade idag, som gjorde att vi fick springa som skollade råttor idag ;P så har det ändå vart en väldigt bra dag på jobbet känns det som :)
Har fått jätte mycket berömm utav vår arbetsterapeut Hanna, hon tycker jag skriver väldigt bra och utförliga avvikelserapporter (som vi skriver om någon ex har ramlat).. Vi hade Team-träff idag , det är ett möte med oss i omvårdnadsgruppen, arbetsterapeuten, sköterskan och ibland även chefen, där vi talar om våra brukare, om någon behöver något speciellt, ex något nytt hjälpmedel osv.. Det var där Hanna tog upp detta med avvikelserapporten, att jag skriver väldigt bra och utförligt.
Många skriver typ bara "idag ramlade "tomten", men skadade sig inte".. typ.
Jag skriver vilka som var där och plockade upp den, vart den låg när vi fann den, om vi visste/den visste hur den hade ramlat, om den hade ont, några skador eller ej, kunde den gå, hur var den psykiskt osv..

Hanna sa det till alla i personalen som var där just då, att om de tycker att de har svårt att skriva rapporter som dessa, eller vanlig dokumentation också, så tyckte hon att de skulle vända sig till mig och be om hjälp ! :D Snacka om att man dels känner sig rätt generad att sitta där och få så mycket beröm, samtidigt som man känner sig en smula stolt :) *hihi*

Nu ikväll har jag och Joakim varit över hos Emma och Rambo och ätit en jäkla massa våfflor. Tessy var också där. Vi satt och snackade en hel del om dittan och dattan, blev en hel del skratt om gamla roliga minnen om ex, att försova sig, eller något annat dumt :P mycket trevligt var det iaf! :)

Kommentarer
Postat av: TinA

Naw vad gulligt:D och skitbra att hon tog upp att du är en hejare på att skriva bra rapporter :D kul!!våfflor o tjöt om gamla minnen är roligt :D

2010-03-26 @ 07:48:16
URL: http://egoism.blogg.se/

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0