Besöket i Mariestad

Hej..

Som ni vet har jag varit iväg sedan igår i Mariestad. Det blev en riktigt tidig morgon igår, då vi gick upp redan vid halv fem jag och Joakim..! Vi åt frukost och sedan skjutsade jag honom till hans skolresebuss :P Efter det åkte jag genast ner till Mariestad, och var redan framme vid halv sju på morgonen hemma hos min syster.
Vi tog en frukost tillsammans, sedan gick vi och la oss och sov igen tillsammans med bebisen, vi sov i 2h tillsammans alla tre. mysigt! Sen var det dags för Embla att äta, och sedan var det dags för moster My att ta hand om blöjan och ta på henne dagens kläder, då hon fortfarande var i nattlinnet. :)
Under dagen var vi iväg en sväng och handlade mat, ordande lunch och middag tillsammans. Det blev mycket gosande med lilla Embla för min del denna dagen. Jag tom badade henne i hennes lilla badbalja ! Något som hennes mormor, min mamma, skulle vara mycket avundsjuk på att jag har fått göra det och inte hon än, om hon bara visste om det.. mohaha..

Sedan på kvällen var det dags för mig att åka hem till mamma och äta kvällsmat tillsammans med dem. Umgås lite där också... Sedan efter kvällsmaten drog jag iväg upp till pappa och hans fru också, där jag blev kvar från halv nio till kvart över tio någon gång.. Det var kul att få träffa dem lite också! :)
Sen åkte jag tillbaka ner till mamma och avslutade kvällen genom att gå och lägga mig i samma rum som lillasyster, så vi också fick ligga och prata lite innan vi somande..

Idag har jag vart hos storasyster och Embla hela dagen. Vi har tvättat kläder! Förutom att tvätta har vi gjort lunch, sett en film. Sedan har det varit som vanligt, en hel del gos med Embla, och vi har tom gjort hand och fotavtryck utav henne idag.. Kul med sånna saker som minne, så man kan se hur så hennes händer och fötter var då hon var en månad gammal :) Tänk, vad tiden går fort! Redan en månad och 2 dagar gammal! :)

Sen var det som sagt dags för mig att åka hem igen, och möta upp Joakim vid hans buss.. Vi åkte sedan hem och åt.

Vad underbart väder det var här i Örebro, soligt och varmt! I Mariestad har det varit mulet mest hela tiden, och någon liten regnskur, graderna har legat kring tio, max 12 grader! Det var verkligen en skillnad jag kände då jag steg ur bilen här i Örebro då vi kom hem, underbart! :)

Kommentarer
Postat av: TinA

Vad härligt det lät alltihopa :D Och det är så kul att se och märka att du träffar din familj oftare nu :)

2010-05-19 @ 09:47:44
URL: http://egoism.blogg.se/

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0