Fredag

Hej på er alla!

Nu är det fredag igen, och helgstämningen infinner sig, trots att jag ska jobba hela helgen.. men inte ska jag hänga läpp för det!
Ikväll i det Hallströmska/Holgerssonska hemmet blir det hemmagjord pizza, med massa gottigheter på (bla, mozzarella, oliver, färska champ., färska tomater, lufttorkad skinka, samtn fetaost och babyspenat som kommer att läggas på mot slutet av ugnstiden.. Jag har precis slängt in den i ugnen för bakning ;P

Till detta har jag även slängt ihop en egen "pizzasallad", dvs vitkålssallad, uuunderbart gott! :)

Jag tror vi även har bestämt kvällens film också, Terminator Salvaiton. Som ingen av oss två har sett förut, så det blir spännande det, att se hur den är!

Så trots att jag kommer att jobba iprincip hela dagen imorgon (7-21.30, med en timmes rast mitt på dagen mellan ca halv två och halv tre) så hänger jag ändå inte läpp, för ikväll, då får jag ändå känna lite helgkänsla! :)

Imorgon är det "Hjälmaren runt", cyckel-lopp, för er som inte hört talas om det förut.. Detta ska min mammas man Inge, och en av våra bekanta från gbg, Micke, cykla imorgon.. Så med andra ord kommer mamma, Inge, Mollie, Micke och hans fru Marva att vara i Örebro imorgon.. detta känner jag dock liten besvikelse över, att jag inte kommer att kunna umgås något direkt med dem imorgon pga. mitt dumma arbetspass!
Ska försöka se till att jag kanske iaf kan träffa dem en liten stund på min lilla lediga timme imorgon..

Vad ska ni göra ikväll då?


Om vi inte hörs och ses i helgen, så önskar jag er alla en trevlig helg!

Kommentarer

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0