Regn..

Det bara regnar och regnar hela tiden.. det har nog regnat oavbrutet sen igår kväll tror jag nästan..
Det ska inte bli kul och dra iväg till jobbet snart i det här vädret! Ska banne mig ta på mig mina gummistövlar, tråkigt nog har jag ingen regnjacka, men jag kan låna en på jobbet..

Vi har nyss ätit lunch, jag och Joakim. Idag blev det varmamackor med köttfärsås på (som vart över ifrån i tisdags), mycket goda mackor! Sedan fick jag ett infall och ställde mig och gjorde en smulpaj med röda vinbär (som vi har fått egenplockade av Joakims mamma vid ett tillfälle, som bara har legat och väntat i frysen på att få användas) :P Det blev en riktigt god paj, och den satt mycket fint, denna kristihimmelsfärdsdag! (Nånting ska man väl få unna sig då det egentligen är helgdag och man måste iväg och jobba..)

Precis nu när jag satt här och skrev och Joakim stod och skulle plasta in formen och så, så upptäckte han en spricka i formen.. Jag gick ut till köket och kikade på saken, och mycket ritktigt, en spricka, en stor spricka som gick rakt genom hela formen.. dock inte rakt igenom på alla ställen, men det var bara en tidsfråga tills den skulle gå mitt itu.. Så jag fick lägga över resterande av pajen till en bunke istället och formen, den åkte i soporna.. det blir till att köpa en ny sådan..

Nej, nu måste jag packa matlådan och börja göra mig iordning för att dra till jobbet..

Hoppas ni får en bra dag idag, på eran lediga dag, och att ni slipper regnet ! ;P

Kommentarer
Postat av: TinA

huh, tur att han upptäckte sprickan i tid så att säga, annars hade mitt hjärta gråtit av sorg för att en paj fick gå till spillo =( Märks det att jag älskar gottesaker? Hade mer än gärna velat ha paj själv, men mjölet tog slut sist ajg bakade -.-'

2010-05-15 @ 11:16:41
URL: http://egoism.blogg.se/

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0