Slappardag!

Idag har jag verkligen haft en totalslapp dag, och det har varit underbart!
Jag gick upp vid ca halv elva, för jag vaknade av att hemtelefonen ringde, men jag brydde mig inte om att svara.. sen fick jag ett sms nån minut senare, där Marlén undrar vad jag sysslar med och att hon försökt ringa men inget svar.. så jag pallrar mig upp, går på toa, sedan tar jag hemtelefonen och ringer upp henne..
Under tiden vi pratar äter Embla, och jag ordnar mig min egen frukost..

Vi snackade så länge att jag både hann höra henne äta, snarka, gråta, "ta i" (för att göra du vet vad i blöjan), samt sträcka på sig.. det lät så himla sött! När vi väl la på var det dags för Marlén att byta blöjan ;P DÅ hade klockan redan hunnit bli kvart över tolv typ..

Joakim kom hem strax där på, och vi satte igång med lunchen..

Efter lunchen drog vi iväg en sväng till Biltema, för Joakim skulle inhandla en cykelslang till sin cyckel, men det visade sig att den han köpte förra gången ska vara den som är rätt.. fast han inte fick den att passa vid ventilen.. men det är bara på't igen!

Så vi drog hem och tog en fika.

Sedan slängde vi oss i sängen och tog en lur, jag tog dock en längre lur.. så när jag blev väckt var det dags att ställa sig vid spisen och laga mat..
Nu står en kycklingmarengogryta på spisen och "göttar till sig" , som jag brukar säga ;P Snart är det dags att koka riset till det, och sedan njuta av den underbart goda maten!

Så, ni ser, vilken slapp dag jag har haft hittills!?!

Ska det fortsätta så hela kvällen också tro, eller händer det något annat kanske..?

Kommentarer
Postat av: Tessy

Hehe, känns till och med som om mina arbetsdagar är slappare än det där, i alla fall när jag kommer hem.. då är det soffan som gäller! Du håller igång du ;)

2010-05-10 @ 20:14:50

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0