Underbart brev

Idag kom det bästa och underbaraste brevet på hela månaden, kan ni gissa vad det är för något?  jo, det är ju såklart lönespecifikationsbrevet! :) jag tycker ju alltid att det är lika kul att få det, men denna månaden var det extra överraskande roligt. Jag blev lite rikare än vad jag trodde ;P weho!

Idag hade jag och Joakim sovmorgon.. vi lämnade inte sängen förrän kl 10, och det var helt underbart! Det kändes som att det var helg.. men tyvärr var man ju tvungen att vakna upp till verkligheten och inse att man senare under dagen skulle bli tvungen att dra iväg och jobba ;P Det regnar iaf inte idag, skönt!
Igår när det regnade så blev jag så kall och våt =( Så det vill jag inte gärna bli idag igen..

Jag är trööööött, hade mycket gärna velat gå och lägga mig och sova en stund.. men det får nog tyvärr vänta tills ikväll då det är läggdags.

Imorgon blir det bio med Emma och Tessy som sagt var, Sex and The City 2, here we come! :) visste ni att den är över 2,5h lång? :P

Snart är det helg, har bara 18 arbetstimmar kvar tills jag har helg (kl 11 på fredag har jag helg).

Kommentarer
Postat av: Emma [loveshaped]

Oj jisses, det var långt! Najs!! :D Jag längtar också ^^

2010-05-26 @ 19:00:32
URL: http://loveshaped.blogg.se/
Postat av: TinA

Vad härligt med lön och sovmorgon på en o samma dag :D hoppas sex and the city 2 är bra..:) du får hojta till mig om det. Jag är inget fan, men jag har sett 1an så då vill jag se 2an också, litegrann iaf ;)



svar: ollrajjt, filmen familjen Jones låter bra. ska se om jag hittar den o kan kolla :)



2010-05-27 @ 10:34:09
URL: http://egoism.blogg.se/

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0