Alltid skönt när det är helg :)

Iaf när man är ledig :P

Igår var det Kulturnatten här i Örebro, och på scen stod såklart Fictional Me, för sitt tredje år i rad :) Den här gången var det på Kulturhuset de fick spela. Det har varit olika varje gång. Första gången var det på Konserthuset, förra gången var det på musikhögskolan "hundraettan", och som sagt nu på Kulturhuset i B-salen.

Som alltid är det en väldigt kort speltid, eftersom det är många band och sådant som får vara med och visa upp sig på Kulturnatten. Men bra var det iaf!

Efter det blev det Ölhäng på "Bell's", billig kvälllens öl och billig kvällens cider (iaf om man jämför med andra ställen). Det var trevligt att sitta där och bara chilla lite. Sedan blev vi hungriga så vi drog till Burger king, och sedan tillbaka till "Bell's" och fortsatte att chilla en stund till.. Kring tolv kände började vi känna att det var dags att röra sig hemåt.

Trevlig kväll var det iaf!

Idag har jag och Joakim varit ute en sväng på Mariebergsgallerian och letat lite efter julklappar. Vi hittade till hans mamma & hennes man, min pappa & hans fru , samt en sak till min mamma & hennes man.
Systarna mina har jag redan fixat klart förut.
"Bara" Joakim, Erik, Embla, Mormor, moster, farmor, farfar kvar nu då  :S haha!

Skönt att ha kommit en liten bit på vägen iaf, så man slipper springa runt i stress och press sista veckan före jul!:)


Vad kvällen ikväll bjuder på vet jag inte än, men jag hoppas på något kul och trevligt! förhoppningsvis kanske lite kompishäng.

Kommentarer

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0