Söndag med händelser..

Ja, idag kan man inte påstå att jag och Joakim har legat på latsidan inte..

Vi gick upp och började riva ur sängkläderna och plocka ihop våran smuttstvätt, och kl 10 började vi tvätta. När de två maskinerna var igång så åt vi frukost och passade på att skriva våran veckomatsedel och handlingslista.
Efter det var det dag att dra ner och hänga upp de första två maskinerna, och sätta på en 3e maskin med tvätt.
Upp och bädda rent i sängen. Sedan ner och hänga upp den. Sedan slog in syrrans födelsedagspresenter (bra at vara ute i god tid). samt att vi åt lunch.
Slutligen blev det dags för oss att gå ner och hämta upp tvätten och plocka in den i skåpet.
Efter det var det dags att gå ut och slänga soporna, ta med sig panten och sedan åka och handla. Hem, packa upp varorna och sedan börja med nästa sak.. som faktiskt var, lyssna på julmusik och slå in de första julklapparna! :)

Ni kan inte gissa var jag gjorde efter det? Jo, jag skrev på alla 10 julkorten vi ska skicka i år. Så nu är de färdigadresserade och frimärket ditsatt och kuvertet igen slickat. Redo att läggas på lådan... när det börjar bli dags för det.. haha!

Idag satte vi också upp min födelsedagspresent som jag fick utav Joakim. Den runda och snirliga väggljuslyktan med 12-värmeljushållare.
Så nu sitter den på väggen och lyser så fint! :)

MEN....

... vi har faktiskt hunnit med att ha lite trevligt också. Vi har lagat god mat, tacos. Så vi har suttit i soffan och ätit middag och kollat på en film, samt att vi har en massa mysiga värmeljus tända här hemma :):)


En bra söndag helt enkelt, som har förenat både nytta och nöje!

Kommentarer
Postat av: TinA

Ni har minsann vart flitiga ja! ;) tacos och levande ljus är en perfekt avslutning på helgen :Dsvar: tack för info du skrev om tinnitus. jag tänkte att hörapparaterna kanske fick hårcellerna att bli överansträngda. Detta "innerörats skadade sinnesceller aktiverar sig själva" lät logiskt faktiskt, för det är just det jag har: skadade (snarare döda, hehe) celler. Men tack iaf :)

2010-11-22 @ 18:50:51
URL: http://egoism.blogg.se/

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0