Fredag igen :)

Nu är det äntligen fredag igen.. vet ni vad som slog mig imorse? Att jag faktiskt fyller år imorgon! :O Jag vet ju det, och jag har ju planerat diverse kalas med släktingarna.. men jag har inte tänkt så mycket att jag faktiskt fyller! :P Så det slog mig först imorse.. haha!

Idag tog jag mig ut en sväng till Skopunkten och till Ikea. Har ju velat åka ut sen förra helgen, men det har inte blivit av/har inte kunnat när andra skulle åka/andra har inte kunnat då jag ska åka osv.. så nu tog jag mig ut själv! haha.
Jag hittade två par jättebra senhöst/vinterskor. De är så luddiga och mjuka inuti :) Fick riktigt najsa rabatter också! Skorna skulle ha kostat 349kr/ par skor. Men dels så blev jag medlem, så jag fick välkomsbonus på 10%, sedan var det medlemserbjudande just nu på det ena paret, så det skulle bara kosta 249kr istället för 349kr. Sen så har ju Skopunkten alltid sitt härliga erbjudande, "ta 2 par skor och få 50% på det billigaste paret". Så, summa sumarum, jag betalade endast 426kr för BÅDA paren. (allt detta tack vare alla underbara rabatter) :P (hade jag betalat fullpris för båda hade det ju kostat mig 698kr ! :O
Gött att det inte gjorde det!

Sen drog jag in på Ikea och köpte nytt disktställ till bestick, en blomma, en löstagbar "krokhållare" som man hänger på dörren, för att kunna hänga upp kläder och annat på.. Sen blev det två korvar också ;P (Jag var faktiskt helt darrig i händerna, så jag var tvungen att äta, var så tom på energi..)

Sen åkte jag hem.

Jag har lyckats plugga lite idag.. Men det känns som att mesta tiden idag har gått åt att ringa runt runt runt till en massa olika företag och sådant. Jag har idag bytt försäkringsbolag för min bilförsäkring. Så nu betalar jag nästan 2000kr mindre om året än vad jag gjorde tidigare! Fatta skillnaden! :O
Gött att ha det gjort också. För imorgon, för ett år sedan så köpte jag ju min bil, och tecknade förra avtalet som gällde ett år, och ville jag byta bolag så var det nu jag var tvungen att fixa det.. annars skulle det bli ett år till med dem..

Känner mig sååå duktig när jag har fixat massa sånt viktigt! Vad duktig och ekonomisk jag är ;P hihi..

Har även ringt till Mekonomen direkt idag igen, efter att ha fått ett mejl av dem om lite info jag bad om igår.. Så nu, åter igen har de fyllt i alla uppgifter och jag hoppas nu på att en verkstad hör av sig nästa vecka så jag kan boka tid för att de kan laga mina jävla torkbladsmotorik, som inte längre vill funka! Piss! Men sånt måste man ju fixa, går ju inte leva utan torkarna! (hoppas bara det inte blir allt för dyrt)..

Nej, nu ska jag väl vara duktig och hjälpa Joakim, som är ännu duktigare och står och lagar vår middag..

Ha en skön och bra fredagkväll!


Glöm inte bort vad det är för dag imorgon :O ;P

Kommentarer
Postat av: TinA

grattis i efterskott till både dig och bilen ;)

2010-11-01 @ 18:59:19
URL: http://egoism.blogg.se/

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0