..fundering..

Idag var jag ju som sagt tillbaka på jobbet igen. Det gick väl bra, såklart, mycket bra. Jag är ju bra på detta jobbet;P haha. Det kändes rätt ok med att vara tillbaka, men samtidigt så fick jag under dagen en känsla av att jag snart är redo för ett nytt "äventyr".
Det känns mycket kul att jag har sökt den där kursen och ser mycket fram emot den. Jag har sån lust att börja nu, nu, nu! Men jag får vackert ta och vänta..

Nu sitter jag bara och väntar på att klockan ska bli nio (21.00), då börjar "Grey's", som jag väntar på att få se :)

Får väl se hur framtida halvåret/året blir.. kanske forsätter det likadant som detta eller så blir det något lite annorlundare, kanske en större förändring. Eller så blir det ingen förändring och allt förblir som det är.. Det återstår att se..

Ja, jag vet.. jag skriver skumt, som i gåtor liksom.. men för att ni inte ska känna er allt för förtvivlade över att ni inte kanske förstår så kan jag säga, - det är gåtor för mig också! ;P

Jahaaa, det här var ju ett så vettigt inlägg detta då.. Känns som att jag mest flummade runt på tangenterna.. kanske jag gjorde också, eller så gjorde jag kanske inte det alls...

Kommentarer

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0