Lite att berätta..

Julmusten hittade jag på Ica Maxi där vi alltid handlar, jag och Joakim :) - svar till den anonyma ;P

I lördags hade jag filmkväll här hemma med Emma. Vi såg på Skattkammarplaneten! :) Den är ju så mysig, och jag älskar den lilla rosa figuren vid namn Morf! <3

Igår var vi iväg en sväng till Mariestad över dagen. Vi han både med frukost hos mamma, sitta och prata med dem där i några timmar. Sedan blev det fika hemma hos pappa. Vi passade även på att fira pappa lite då vi inte kan komma då han egentligen ska fira sig nu till helgen. Slutligen blev det en middag hemma hos storasyster och hennes lilla familj :) Då passade vi på att ge lilla systerdotter en halvårspresent, för hon blir det nu till helgen, då vi inte är där :P Hon fick ett sött litet gossedjur som hon blev lite galen i och skulle hålla på att bita på. haha!

Det var en trevlig dag och det var trevligt att honna med så många i familjen.

Sedan igår kväll tog jag ett beslut, som jag idag gjorde officiellt.
Jag var nere på cityakademin och gjorde en ansökan till en kurs. Jag vill läsa Sjukvård 200p. Jag funderade redan på det då jag gick undersköterskeutbildningen, men jag valde älderomsorgsinriktningen då för att jag visste att det gav fler jobbmöjligheter. Men nu känner jag att jag vill läsa den också så att jag har möjligheten att jobba på lite mer olika ställen kanske. (iaf om man ev flyttar här ifrån någon gång).
Vem vet, kanske blir det så att jag läser ännu mer kurser sen, då jag väl får upp suget för det igen ;P haha.

Det kändes iaf bra att ta det beslutet, kände mig redo för att läsa lite till.. Hoppas bara att jag kommer in, för då startar jag i Januari :) - Håll era tummar för mig!

Jag har varit med Jessica en sväng idag, alltid lika trevligt. Vi svävade iväg på en nostalgitripp, minnesmässigt och färdmässigt. Vi pratade en hel del gamla minnen, och vi åkte runt lite i ett gammalt område vi har spenderat en del tid i.

Kommentarer
Postat av: Emma [loveshaped]

Grattis till beslutet! :D Det låter kul!

2010-10-12 @ 14:14:04
URL: http://loveshaped.blogg.se/
Postat av: TinA

Jag håller tummarna! :D

2010-10-12 @ 18:21:48
URL: http://egoism.blogg.se/

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0