Smärta rimmar på Märta

Tyck synd om mig tack!
Nu har jag haft ont i ryggen sen i måndags.. =/ Vet inte vad det kommer av, eller beror på. Men det känns iaf som att någon har fösökt att såga av min rygg vid ryggslutet.. inte snällt av denna någon! :O
När jag jobbade kväll i måndags var det riktigt jobbigt. kunde ju knappt böja mig, så det var inte alls lätt att utföra jobbet alls. tur att jag hade "dubbelturen" så att vi gick två till de flesta (för att de behöver hjälp av två). För då kunde den andra göra det som var svårt för mig att klara av.

Igår var jag ledig, och tur var väl det. för igår när jag vaknade och skulle ta på mig strumporna när jag satt på sängkanten så kunde jag knappt göra det, pga smärtan. kände mig som en gammal krympling.
Smärtan avtog lite under dagen sedan, men sabbades igår kväll igen.. för när jag skulle sätta mig på sängen igår kväll inför läggdags, så högg det till så i ryggen att jag satte mig ner på golvet istället för på sängen. så då började det självklart göra ondare i ryggen igen.

Idag skulle jag jobba extra mellan 7-11. Men som ni förstår så blev det inget med det idag. Jag har för ont för att kunna utföra mitt jobb just nu. =/

Har läst lite på 1177 om ryggont, och det står att om smärtan är kvar efter 1-2 veckor, då kan man höra av sig till vårdcentralen. innan dess verkar det tydligen som att de inte hjälper en. Så, jag får vänta och se om den försvinner, eller om den stannar.. för då får jag ringa på måndag.

Ok, nog klagat.

Hoppas att allt är bra med er iaf!

Kommentarer
Postat av: TinA

Usch, har du burit nånting tungt väldigt fel? Jag har haft ont i ryggen i ett tag, men jag antar (och det med 99%) att det beror på att jag sitter fel i flera timmar. Jag gillar att ha uppe ena benet i stolen tex; då blir hela kroppen sné och så sitter jag i evigheter. ^^Hoppas det går över fort!

2010-10-06 @ 17:20:39
URL: http://egoism.blogg.se/

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0