Torsdag

Nu här på förmiddagen, eller ja, för bara en liten stund sedan var jag tvungen att ta ett beslut. Ett svårt, men viktigt beslut. Beslutet gällde om jag skulle kunna ta mig iväg till jobbet och jobba någonting denna veckan, eller om jag skulle bli hemma.
Jag och Joakim diskuterade saken, tog fram för- och nackdelar. Nackdelarna vann. I mitt yrke är en ond rygg blad det sämsta man kan ha! Vi böjer oss, lyfter, vrider och håller på hela tiden. Och böja mig är bland det svåraste jag har just nu.. Sen är jag rädd att det ska bli värre också om jag går iväg och överanstränger ryggen på jobbet, då jag redan har besvär.. Ja menar, jag åkte ju iväg och jobbade i måndags kväll, då jag hade ont i ryggen. Och det var fruktansvärt besvärlig. Samt att när jag vaknade på tisdagen hade jag ännu ondare. Jag hade ett helvete med att bara få på mig strumporna den morgonen!

Så, jag blir alltså hemma resten av veckan och hoppas på att detta går över snart! Om inte, så är det vårdcentralen jag ringer till det första jag gör på måndag morgon och bokar en tid..


Ryggont är ju som tur är inte smittsamt, så om någon har tid och vill.. så får ni gärna besöka den skröppliga gamla kärringen här i hennes väntan på att bli bättre :)


Nej, nu ska jag försöka förtränga ryggsmärtan med en film ;P

Kommentarer
Postat av: Emma [loveshaped]

Åh vad tråkigt att det inte blir bättre snart :(Men du! Jag tog ett snack med moren min (hon har också dålig rygg) och hon menade att gå ut och röra sig lite lätt och avslappnat är bland det bästa du kan göra för ryggen för du ökar cirkulationsflödet och du slappnar av i ryggen på ett annat sätt. Sen är simning bra för det belastar inte lika mycket då. Så hör av dig till mig om du vill simma eller gå ut och gå en sväng :) Visserligen är jag fortfarande för förkyld för att simma, men en promenad skall allt gå an :) Jag vill att du ska bli bättre!Och givetvis vore det roligt att träffa "gammelkärringen" haha :D Ta hand om dig!

2010-10-07 @ 14:34:28
URL: http://loveshaped.blogg.se/

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0