Helgen och mer..

I fredags jobbade jag kväll, så det hände inte så mycket mer än så... förutom att en kollega blev bestulen på sin cykel under kvällen.. samt att när jag kom hem från jobbet vid tio tiden på kvällen så var grannens dörr vidöppen, massa skräp runt omkring.. jag tänkte "håller de på att flytta in/ut någonting".. men när jag kom närmre ser jag att i hallen står grannen och en polis. Polisen frågar mig då "har du varit hemma något under kvällen?", jag svarar "tyvärr inte, jag har jobbat. Har det varit inbrott?". Polisen svarar "ja".
Urk vad hemskt det kändes att gå in i lägenheten efter det, hemskt för att det kunde lika gära ha varit vår lägenhet som kunde varit uppbruten och plundrad.. samtidigt som det var HEMSKTskönt att det inte var vår lägenhet som vart det!

I lördags jobbade jag dag.. sen efter jobbet åkte jag hem. Jag och Joakim var båda hungriga och vi funderade på vad vi skulle äta.. vi beslöt oss för att göra en middagsvisit på stan :) Så vi gick ut och åt på Kolgrillen. Favvostället!
Det var underbart gott!
Efteråt åkte vi till Ica tybble och köpte American cockiedeg och annat smått och gott, åkte hem och såg en film! :) mycket skön kväll!

Igår var det besöksdag.. Vi åkte till Marieberg och köpte en present och fika, sedan for vi iväg till Kumla och träffade Tessa, Stefan och deras lilla flicka Melina. Eller lilla, och lilla.. hon är ju tre månader nu.
Det var trevligt att träffa dem iaf, speciellt Tessa, då vi inte har setts på över ett år.. så det var banne mig på tiden!
Efter det besöket åkte vi och veckohandlade, som vi brukar försöka göra på söndagar. Börjar bli en skön rutin. :)
Sedan blev det mat och film och softa resten av kvällen..

Idag har jag varit iväg till Mariestad hela dagen och umgåts med storasyster och systerdotter. Vi har varit iväg till Skövde och shoppat lite kläder till Embla. Jag köpte en gullig pyjamas till henne, en rosa med Lilla My på den :) Hon var som galen i den, drog i den och gjorde roliga miner, så jag tror hon gillar den riktigt mycket.
Det var underbar kul att få träffa lilla Embla igen, för var gång blir hon bara sötare och sötare! Ok, nog snackat om småbarn :P

Imorgon är det jobbkväll som vankas.. Jag längtar till helgen, då är jag ledig :)

Kommentarer
Postat av: Mollie :)

du glömde mig -_-

jag var ju med och färgade mallans hår ju :P

2010-09-30 @ 23:03:06

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0