Snack

Hejsan hoppsan allihopa!

Igår jobbade jag och det kändes rätt okej faktiskt.
Några jag jobbade med under kvällen berättade för mig att de allt mer och mer har tröttnat på den dåliga TES-planeringen som våra TES-planerare gör.. de berättade att de har börjat klagas mycket sins emellan många på jobbet om det, och att de tycker att jag gjorde det så mycket bättre när jag fick göra det under sommaren.
De tänker nog ta upp det på APT-mötet nästa vecka..
Jag hoppas verkligen att de gör det, för det behöver komma upp att de som är ansvariga för att TESa inte gör något vidare bra jobb.. sen är det självklart alltid kul att höra att det man själv gör är ett bra jobb, och det tycker jag också ska komma fram. Det är viktigt att berömma det som är bra också. Så kanske det kan bli någon förändring, om man lägger fram vad som är dåligt med en sak, och vad som är bra med det också.. vem vet, de kanske får lära sig ett och annat från mig härdanefter ;P haha..
nej, det tror jag inte kommer att ske, men jag hoppas iaf att de tar upp problemet så att de kan berarbeta det bättre och att chefen får reda på att de faktiskt inte sköter sitt jobb så bra som de kunde göra.. (jag är ju som sagt det levande beviset på att det går att göra mycket bättre) ;P


Idag är jag ledig. Och under förmiddagen idag så hade jag bokad tid för min bils besiktning. Jag var bra nervös för hur det skulle gå när jag åkte dit. Jag kände mig så okunning, fattade knappt hur jag skulle anmäla att jag var där (för man skulle göra det via en dataskärm och inte till någon person).. Sen så stod jag där ute på uppfarten och väntade på att min bils regnr skulle komma upp på en tavla som hänvisade vart jag skulle åka.. pirr pirr i magen när regnr kom upp, jag tänkte att nu är det kört för min "svarta pärla".
Jag åkte in dit jag blev hänvisad, stannade och klev ur bilen. Det första mannen frågade var "har du din varningstriangel?" och jag tog fram och visade den.. sedan skulle jag gå och sätta mig och vänta, så jag gick iväg och gjorde det.. efter en liten stund kände jag i min ficka, där låg bilnyckeln kvar... jag gick genast bort till han som var med min bil och gav honom den. kändes rätt pinsamt att missa en sån sak som är rätt självklar - ATT MAN SKA LÄMNA KAR NYCKELN I BILEN ;P
Sen såg jag hur han höll på och kollade massa gjejer på bilen, hissade upp den och kikade under på en massa saker osv..
Slutligen kommer han fram till mig och säger att han ska ut och provköra den en sväng.. då höll mitt hjärta nästan på att stanna! jag tänkte "shit, han har säkert hittat något mystiskt nu som han måste ut och känna på när han kör, det går åt helvete det häääär!"..
När han kom tillbaka fick jag betala de 300kr det kostade för besiktningen och då sa han sedan "det gick ju bra det här!"... jag bara :O , Jag fick protokollet och det var inga fel alls, inga notiser, INGENTING! den var totalt godkänd!
Jag berättade för honom att det var min första gång och att jag hade varit rätt så nervös. Han log lite åt mig då.

Men nu känns det verkligen skönt. Jag kan köra min PROBLEMFRIA "Svarta pärla" ett år till nu utan problem ;P gött gött gött!


Ikväll ska jag och Joakim gå ut och äta hans födelsedagsmiddag på Karishma. Vi kunde ju inte gå i måndags för att de repade då, och igår jobbade jag kväll.. Så ikväll blir det indiskt! :)

Nu ska jag digga vidare!

Kommentarer
Postat av: tessy

hehe jag fick också brev hem från bilbesiktningen idag, ska dit i november.. har ju heller aldrig varit där förr så tack för att du berättade hur det går till ;)

2010-09-08 @ 19:10:13

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0