Måndag..

Ibland önskar jag att livet kunde vara som en film.. inte nödvändigt vis en genomlycklig film.. men en sån där film, som börjar bra, sen händer något tragiskt, det blir deppigt ett tag och sedan kommer slutet då allting ordnar sig igen.. Så önskar jag att livet kunde vara.. Förutsägbart på det viset att man iaf vet om att det blir bra i slutändan, även om vissa saker mitt emellan är jobbiga.. Nej, jag vill inte veta hur hela mitt liv kommer att se ut, men jag vill bara veta att det kommer att vara ett lyckligt liv till mestadels..


Jag har åkt på en förkylning.. så typiskt med tanke på att jag och Jessica satt här hemma hos mig i lördags och pratade just om det… hur vi hade klarat oss från sånt när alla andra har varit sjuka.. självklart åker man på det precis efter, som ett straff för att man visst vart lite mallig över att inte åkt på det tidigare! Suck!


Inte nog med förkylningen.. Jag börjar känna mig lite nere också i allmänhet.. Jag har en sån där jobbig känsla inom mig, jag vet precis vad det är för känsla också.. Den värsta sortens.. Jag hatar verkligen den känslan, vill verkligen inte ha den.. det är heller inte första gången den hemsöker mig..


Kommentarer
Postat av: Emma [loveshaped]

:( Hoppas förkylningen och känslan går över. Kram på dig!

2011-04-12 @ 10:02:41
URL: http://loveshaped.blogg.se/

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0