25 Augusti

Nu är jag äntligen tillbaka i min egna lägenhet igen, eller snarare, jag kom hem igår!
I går på förmiddagen åkte jag och Emma hit för att fixa rätt mina möbler. Verkligen super snällt av henne att hjälpa mig med det, då jag inte hade kunnat klara det själv! :)
Emma- jag hoppas att du inte behövde vakna med ryggont imorse! Tusen tack för hjälpen!

När Emma sedan hade åkt så fick jag fortsätta att fixa i lägenheten, innan det var dags att åka till USÖ på gruppmöte. Det var kul att träffa alla igen. Och ännu mer tur, jag hade endast gått upp 2hg sen i juni! Så jag har iprincip stått still, underbart! :)
Men nu blir det nya tag igen för att gå ner lite till.. visst är det bra att stå still, men ner är också bra att komma..

Jag håller på och tvättar just nu, hade mycket mycket tvätt nu, när jag inte har kunnat tvätta på ett bra tag! Skönt att få det gjort innan helgen..

Jag ringde förresten till adressändringen idag och frågade varför inte min eftersändning fungerar, och det visade sig att jag hade klickat i att eftersändningen skulle starta 31aug.. haha! Fel av mig helt enkelt.. Men den jag talade med fixade så att det blir from imorgon nu istället då. Så det är bra nu! :)

Nej, nu ska jag gå ut med soporna och sedan kolla till tvätten.

Ikväll blir det jobb igen 15-21.30, och sedan imorgon ett litet kort pass 7-11.
Tänk, imorgon kommer redan Joakim hem igen! Han kommer precis lagom till jag slutat jobba imorgon :) Ska bli trevligt att ha honom här hos mig i helgen. Även om denna vecka ändå har funkat mycket bra, då vi har talat i telefon flera gånger om dagen. :)

Längtar till imorgon! :)

Ha det bra gott folk!

Kommentarer

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0