31 augusti

Igår var det 3år sedan jag och Joakim blev tillsammans. tänk vad tiden går fort, samtidigt som det känns som att man har varit tillsammans hela livet.. konstig känsla det där..
Hur som helst så var det synd att vi inte fick ses något på våran dag..
Men gottgör vi med att jag åker till Uppsala efter jobbet imorgon.. :) Jag är ledig från jobbet på fredag, så jag kan spendera hela dagen där då.
På lördag åker vi tillsammans till Örebro igen, för på kvällen har vi vår inflyttningsfest :) Hoppas verkligen att den blir kul! :)

Sitter just nu och kollar på dokumentären på 5an, om en kvinna som är matmissbrukare.. Tycker att det är nyttigt för mig att se på sådant ibland, så jag vaknar upp mer i mig själv och min egen situation..

Tycker att jag har spårat ur lite för mycket nu.. men jag försöker att styra upp det hela igen.. Men det är svårt.. Svårt på så vis att jag är själv så mycket, och är man själv så är det ingen som ser och ingen som vet vad jag gör.. Ensamheten är mitt största hot i detta..
Jag är en sådan person som äter när jag är ledsen, glad, stressad, orolig.. ja, man kan väl säga att jag tar till mat så fort jag känner något speciellt.. men det är väl mest då jag känner negativa känslor, som ensamhet, sorg, oro, känner mig uttråkad osv..
Å tyvärr finns många av dessa känslor just nu, nu när jag är särbo och har mycket tid ensam..

Men jag ska bita ihop och styra upp detta, jag måste bli bättre igen! så är det bara!

Kommentarer

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0