Rastlös..

Rastlös som bara fan!

Joakim är och repar och jag sitter här hemma och har absolut ingenting att göra!! BLÄ!
Vi skulle egetligen ha städat ur gamla lägenheten idag, men så vart det inte.. vi pallade helt enkelt inte det. samt att Joakim var tvungen att repa, de har inte gjort det på länge nu och de ska ju som sagt spela live i september, så de behöver repa!! :)

Åh, jag hoppas verkligen jag kommer på något att göra snart, så min själ får lugn!

På torsdag kommer de förresten hit och tapetserar om, fick besked om detta i fredags. Gött att det hinner bli klart till fredag då inflyttningsfesten är också! Så alla får se hur lägenhten ska se ut! :)
Jobbigt bara att vi måste plocka bort alla grejer och typ fösa in dem i en stor hög i mitten utav rummet! För de gör både vardagsrum/sovrum, kök och hall på en och samma dag! Så det blir jäkla jobbigt att fösa ihop allt här så de får plats att jobba! Men det får la gå!

Igår var vi iaf uppe med saker till Joakims rum i Uppsala. Såg ut att vara ett rätt trevligt område, så där kommer han nog att trivas.
På vägen upp med flyttbilen vart vi så himla trötta, så vi stannade på en rastplats och la ut några badlakarn på gräset och tog en jävligt härlig tupplur! :) mmm! Den var verkligen underbar. Det borde man göra oftare, åka till rastplatser, bre ut en filt i gräset i solen och lägga sig och sova en stund! haha! :P
Gött var det iaf som sagt.

Nej, nu ska jag väl se om jag kan hitta på något..

ha det!

Kommentarer

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0