29 december

Jahapp. Nu är julen över och snart även detta år..

Julen i år spenderades lite annorlunda än vad jag i vanliga fall är van vid. Detta år var vi nämligen i sthlm hos Joakims familj mellan 23-25dec.
Vi åkte upp på dagen den 23e och hängde med hans mamma på kvällen. Vi förberedde vårat bidrag till julbordet som bestod av köttbullarna och "jansson utan jansson"- dvs. jansson utan ansjovis- vilket blir som en potatisgratäng. ;P haha!

Sedan spelade vi Bingolotto eftersom de hade sin sedvanliga uppesittarkväll! :) Endast Joakims mamma vann något, 100kr. Men vi hade det mycket trevligt ändå.

På julafton vaknade vi upp hemma hos Joakims pappa.. Jag och Joakim bytte någon julklapp med varandra, och sedan åt vi frukost. Kring lunchtid hade vi förflyttat oss hem till hans mamma igen. Där började vi förbreda julmiddagen och träffa Joakims alla syskon osv.
För att göra julafton kort så var det god mat, trevligt sällskap, julklappar, spela spel och se på diverse film..
25e blev det jul-lunch hos Joakims syster, då var även hennes fästmans föräldrar där (de hade åkt hem till Sverige igen över julen, då de annars bor i Frankrike).. Detta var också trevligt.
Sedan den 25e efter jul-lunchen begav vi oss hem igen till Örebro. Här hemma slappade vi och plockade upp våra julklappar..

Den 26e blev det ännu mera jul, denna gången hemma hos min familj i Mariestad.
Vi startade dagen med julfrukost hos pappa och hans fru. Sedan blev det lite julklappar och förmiddagsfika. Det var lugnt och trevligt. (Om man bortser från min systerdotter som sprang runt och letade efter vår katt Mojje hela tiden och roppade "katten" "katten" "Kissen" osv. :P) Men hon är så söt! :)

Sedan åkte vi visare hem till mamma och hennes man. Där blev det julmiddag, Kalkon. Mormor och moster medverkade även då och mina systrar osv. Vi åt och hade det trevligt. Sedan blev det klappar igen, och efterrätt efter det. Trevligt att träffa familjen och umgås. Vi fick också mycket trevliga julklappar, mycket som vi hade önskat oss! :)
Sedan samma kväll var det dags att åka hem igen..

Julen var trevlig, men det är skönt att den är över nu för detta år :)

Nu är det bara nyår kvar och sedan är det ett nytt år igen.. Detta nyår ska jag jobba alla kvällarna. Men jag slutat kl 22. Så på nyårsaftonskvällen kommer jag och Joakim ha det lite lugnt och mysigt här hemma med lite ost och kex. Det kommer även bli lite nyårsskumpa.

Nästa vecka, from måndag så kommer Joakim sitta och skriva hemtenta.. så det är ju iof bra om man inte har festat allt för hårt under nyårshelgen :P

I slutet på nästa vecka, närmare bestämt torsdag, kommer lillasyster upp hit till oss för att tillbringa sia sista lovdagar här. Det kommer nog bli en hel del shoppande, bio och frissörbesök-(för hennes del). Det kommer bli trevligt! :)

Hoppas att ni pallar att läsa denna uppdateringen..

Gott nytt 2012!

Kommentarer

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0