23/2-11

Jahapp, då kanske de är dags att skriva lite här då.. inte för att jag har så speciellt mycket att säga egentligen..

Jag har jobbat två korta kvällspass den här veckan igen. Det funkar riktigt bra. Det är faktiskt rätt gött med korta pass. Jag stötte på en av cheferna när jag skulle påbörja mitt pass igår kväll.. hon sa att de hade saknat mig där. Sedan träffade jag på en annan kollega i den andra gruppen som jag i höstas hade vikariat i, hon sa att de har saknat mig också! Hon sa också att hon har hört flera som har talat om att när jag jobbade där och satt med TES-planeringen, så blev det alltid så bra. Det värmer att höra att man är saknad och att de tycker att man är duktig i sitt jobb. (Det roligaste är nästan att höra att man är bättre än de ordinarie TES-planerarna på att planera.. ) Inte för att vara ego, men det visste jag ju redan om att jag är.. ;P Men det värmer ändå att höra det igen, och från andra. :)

Nu har jag iaf inget arbetspass inbokat förrän på lördag kväll igen, men den här gången blir det ett längre pass, 14-21.30.


Idag är jag helt ledig ifrån både skola och jobb..

Jag sitter och funderar på vad jag ska göra hela dagen.. Skulle vilja umgås med någon om någon har tid, har slängt iväg sms och inväntar svar.. Men jag får väl se, kan hända att jag är den enda lediga idag.. ;P Då får jag helt enkelt hitta på något annat.. men vad?

Se på film, det är jag ju himla duktig på att göra.. men jag vet inte om det är just det jag vill göra idag.. Aja, jag kommer nog på något till slut.


Insåg nu efter att jag hade skrivit klart det här inlägget att jag hade valt en annan text än vad jag hade förra gången.. tänkte inte alls på det förrän jag klistrade in texten.. men det är väl lika bra jag testar den här och frågar er om den här också kan funka?


Kommentarer
Postat av: mollie ^^

Du kan ha den texten om du vill :) jag klara av att läsa den i alla fall ^^Tycker du kan kolla min blogg om du vill ;)

har skrivit smått om dig där ^^

2011-02-23 @ 19:10:49
URL: http://molhol.blogg.se/

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0