1,2,3,4,5 osv...

Idag har jag vandrat mellan söndagsångest, samvetskval, totalt uttråkad och barnaktig förtjusning! ;P

Den barnaktiga förtjusningen kom då jag äntligen kom på vad jag skulle göra med min dag idag.. jag kom på att jag skulle räkna mina kära pengar som jag har undanstoppade i madrassen ;P Och det, kära ni, ledde till att jag satt och var barnaktigt överlycklig och förtjust i en timme iaf. Det tar tid att rada upp alla pengar i fina högar. Tior för sig, femmor för sig, enkronor för sig, tjugor för sig osv.. underbart roligt. Och för att inte tala om pysslet med att pillra ut slantarna ur spargrisen med en kniv.. hihi! Sedan får man frt stora nöjet att räkna ihop allting och se vad ens underbara skatt är värd!
Verkligen en av mina favoritsysslor! (synd bara att man inte kan göra det så ofta, för då har man ju inte hunnit spara ihop så mycket som gör någon förändring i räkningen mellan gångerna..)

Jag tycker att alla borde ha en liten egen skatt-gömma hemma som man kan ta fram och roa sig med då och då. Det känns bra att spara pengarna, slantar som ändå bara blir liggandes och tynger plånboken.. Sedan, hur fattig man än kan känna sig, hur tomt bank-kontot än kan bli, så vet man att man alltid har sin egna lilla gömma.. Den som får en att alltid känna sig lite extra rik iaf, hur fattig man än må bli.

Behöver jag säga att jag älskar pengar?

Kommentarer
Postat av: Tomiqra

Hi, your homepage looks really good and gives great information! Anyway, nice job. Keep it up please!!! My best wishes to you all!

2011-05-25 @ 08:37:27
URL: http://tomiqra.blogcorporate.com

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0