Här kommer lite..

Jag har ett nytt shampo, det luktar sååååå jävla gott alltså!!! Det luktar som de där rosa smala långa "sursockrade" banden, de där godisarna ni vet.. Åh, helt underbar lukt! mums!

Annars är inte mycket nytt som sker under himmlen.. eller jo förresten! Jag har ju som sagt nästan gått en hel vecka på praktiken.. Sedan så har jag köpt både en ny film och en ny handväska! :) Filmen är "I rymden finns inga känslor", och väskan är lila :) :) hihi..
I väskaffären kom jag tom på mitt nya smeknamn.. det finns ju dem som kallar mig "lilla My", som lilla flickan ifrån Mumindalen. Men jag har kommit på att jag inte är lilla My, utan LILA My.. smart och passande va? ;P

Imorgon drar vi till Stockholm. Blir där över helgen. Det är en av Joakims bröder som fyller år idag, sedan är det en annan bror som har flyttat och fått ett nytt jobb.. Så vi ska på inflyttning/nytt jobb/födelsedagsfest.. En rejäl ihop bakning ;P hehe. Jag hoppas iaf att det blir trevligt..
Sitter bara och funderar på vad jag ska ha på mig.. Skulle vilja ha den klänningen som jag hade på mig förra helgen, för den har jag aldrig haft i Sthlm tidigare, eftersom den är ny.. Men då blir det ju en repris från förra helgen.. och det känns inte kul.. men samtidigt vet ju inte dem om det.. så vad tycker ni? ska jag köra på samma ändå? (står ni ut med de om jag lägger upp bilder på bdb, att se samma klänning två helger i rad?) ;P

Jag önskar er alla en riktigt trevlig helg iaf!

Nästa helg har jag inga planer än så länge.. så passa på att boka upp mig om ni vill ses! :)

Kommentarer
Postat av: Emma [loveshaped]

Såklart du kan ha samma klänning :D Variera smycken eller sminkning eller så istället :) Och du, vilket shampoo var det? :)

2011-01-27 @ 22:39:16
URL: http://loveshaped.blogg.se/

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0